Gietvloer

Onderhoudsvriendelijk, eigentijds en leverbaar in alle Sikkens, RAL- en NCS-kleuren: dat is een gietvloer van Coatingvloer.nl. Onze ervaren specialisten hebben de afgelopen decennia in talloze woonhuizen een gietvloer aangebracht. Daarnaast plaatsen we ook gietvloeren bij bedrijven: van vloercoating tot zwaar belastbare bedrijfsvloeren en hoogwaardige kantoorvloeren.

 • Onderhoudsarm, krasvast en waterbestendig
 • Ruim 20 jaar ervaring in het leggen van gietvloeren
 • Begeleiding van a tot z met een vast aanspreekpunt

Dankzij de sterke eigenschappen van een gietvloer is het een zeer kindvriendelijke vloer en heeft u er jarenlang plezier aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte op voor uw woning of bedrijf. Neem voor al uw vragen telefonisch contact met ons op via 020 – 845 26 50.

Gietvloer prijs

De prijs van een gietvloer wordt bepaald door verschillende elementen. Onder andere de conditie van de ondervloer, de vorm van de ruimte en eventuele extra’s hebben invloed op de uiteindelijke gietvloer prijs. Ook kunt u in aanmerking komen voor onze burenkorting, waardoor de prijs nog aantrekkelijker wordt. Doordat we efficiënter kunnen werken wanneer uw buren ook een gietvloer willen, profiteert iedereen van een scherpere prijs.

Bekijk wat uw gietvloer kost: gietvloer prijs m2

Wat kost een gietvloer? We kunnen u pas meer vertellen over de exacte prijs wanneer we weten wat uw wensen zijn. Wel kunnen we u een indicatie geven van onze gietvloer prijzen. Zo ligt de prijs van onze goedkoopste gietvloer tussen de € 26,- en € 41,- per m2. Bekijk voor een compleet overzicht onze gietvloer prijs.

Om direct meer informatie te krijgen over de gietvloer prijs vraagt u een gratis prijsberekening bij ons op. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende berekening.

Bekijk alle gietvloer prijzen Gratis prijsberekening

Welke factoren hebben invloed op de gietvloer kosten?

Betonlook vloer in woning

Oppervlakte

Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter. Neemt u samen met uw buren een gietvloer bij ons af? Dan profiteert u van nog meer stapelkorting.

Gietvloer ondervloer

Ondergrond

Als de ondergrond nog niet vlak is, egaliseren, diamantschuren of (kogel)stralen onze vakmensen de vloer eerst. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen om te besparen op de gietvloer kosten.

gietvloeren-beton

Vloerkeuze

Elke gietvloer heeft een ander prijskaartje. Zo betaalt u voor een woonbeton vloer meer dan voor een vloercoating. Woonbeton is aanzienlijk dikker dan een vloercoating.

gietvloer opties

Extra opties

Om uw gietvloer compleet te maken, kiest u bijvoorbeeld voor het aanbrengen van een antisliplaag, het inbrengen van een (bedrijfs)logo of vloerverwarming.

Kenmerken van een gietvloer

✓ Onderhoudsvriendelijk Door het ontbreken van voegen bent u weinig tijd kwijt aan het onderhouden en schoonmaken van uw gietvloer.
✓ Naadloos Een naadloze vloer is niet alleen gemakkelijk te reinigen, maar oogt ook nog eens bijzonder ruimtelijk.
✓ Diverse kleuren Stem uw vloer volledig af op uw interieur en kies uit alle RAL- Sikkens- en NCS-kleuren.
✓ Hoog belastbaar Een gietvloer is bestand tegen hoge belasting, zowel in particuliere als zakelijke situaties.
✓ Kleurvast Geen last van verkleuringen door uv-straling. Uw gietvloer blijft jarenlang mooi.

PU gietvloer

Materiaalkeuze: polyurethaan of epoxy

De gietvloeren van Coatingvloer.nl worden vervaardigd uit twee soorten materialen: epoxyhars en polyurethaan.

PU gietvloer

Polyurethaan, ook wel PU genoemd, wordt gebruikt voor design gietvloeren. Dat zijn gietvloeren die worden aangebracht in woonhuizen en kantoren. Deze vloeren zijn onderhoudsarm, kleurvast, waterdicht en zeer comfortabel. De hoge mate van comfort is te verklaren doordat deze gietvloer warm en zacht aanvoelt en zeer soepel is. In tegenstelling tot een epoxy gietvloer is een polyurethaan vloer minder sterk en niet geschikt voor industrieel gebruik.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer laat zich het best omschrijven als ijzersterk, chemicaliënbestendig en slijtvast. Deze industriële vloer zien we vaak terug in fabrieken en werkplaatsen. Daarnaast zijn deze gietvloeren ook geschikt voor de horeca – zoals in professionele keukens – en  bouwwinkels. In tegenstelling tot onze PU vloeren, voelt een epoxy gietvloer minder soepel en comfortabel aan. Daarom worden epoxy gietvloeren minder vaak toegepast in woonhuizen en kantoorpanden. Door de verminderde elasticiteit is de kans op scheurvorming groter.

Kleuren: bepaal de uitstraling van uw gietvloer

Bij Coatingvloer.nl heeft u de ruimste keuze aan kleuren voor uw gietvloer. Elke vloer is namelijk leverbaar in alle RAL- Sikkens- en NCS-kleuren. Dat wil zeggen dat elke kleur in meerdere tinten beschikbaar is. Zo kunt u de vloer volledig laten aansluiten op uw interieur. De Gietvloer collectie van Coatingvloer.nl is op maat gemaakt door een kleurenspecialist.

Kleur op maat

Om de juiste kleur te kiezen bekijkt u onze kleurenkaart. Daar vindt u talloze kleuren en tinten waarin uw toekomstige gietvloer kan worden geproduceerd. Kunt u de juiste kleur niet vinden op de kleurenkaart? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten ontwikkelen dan een aparte kleurenstaal voor u.

Meer over onze kleuren Gratis prijsberekening

Epoxy gietvloer

Is een gietvloer geluiddempend?

Dat hangt af van het type kunsthars dat u kiest: epoxy of polyurethaan. Een epoxyvloer is relatief hard en dat hoort u tijdens het lopen. Een gietvloer van polyurethaan heeft een licht elastische eigenschap. Dit betekent dat dit materiaal zachter is en licht mee veert wanneer u het bewandelt.

Wanneer u kiest voor een Rubber Comfort Systeem wordt het contact met de vloer opgevangen door een laag rubber, die we tussen de vloer plaatsen. Het systeem zorgt voor een geluidsmindering van wel 10-15 dB aan contactgeluid. Bij de plaatsing geven we een geluidscertificaat af.

Rubber Comfort Systeem

Wanneer u in een appartement woont wilt u voorkomen dat u uw buren tot last bent. Vooral bij woningen die onvoldoende geïsoleerd zijn, kan dit voor geluidsoverlast zorgen. Het is mogelijk om een gietvloer volledig geluiddempend te maken door deze te combineren met een Rubber Comfort Systeem. Dit systeem bestaat uit een rubberen laag, die we aanbrengen na de PU Glue. Met deze extra laag wordt uw vloer wel enkele millimeters dikker, maar vermindert u ook tot 15dB aan contactgeluid.

Scheuroverbruggend

Een Rubber Comfort Systeem is niet alleen geluiddempend, maar zorgt ook voor meer comfort. Door de unieke eigenschappen van het systeem, passen we deze ook toe op vloeren met scheuren. Het Rubber Comfort Systeem overbrugt de scheuren, zodat de vloer volledig egaal en voorbereid is voor uw gietvloer.

Onze PU Gietvloer Green Line is een goed voorbeeld met geluiddempende kunsthars. Deze vloer passen we in de particuliere sector toe en ter (scheur)overbrugging bij slechte ondergronden.

Rubber Comfort Systeem
Contactgeluidsreductie <20db
Scheuroverbrugging Class A5 >2,0mm
De specialisten van Coatingvloer.nl gingen snel te werk waardoor we weinig overlast hebben ervaren. Zeer tevreden met het resultaat van de gietvloer. Onze woning is nu helemaal compleet. Top werk! - Erik en Iris uit Amsterdam

Gietvloeren voor woningen

Onze design gietvloeren zijn een genot voor het oog én beschikken over alle praktische eigenschappen die u maar kunt wensen in huis: onderhoudsvriendelijk, waterdicht, uv-bestendig en kleurvast. De vloer kan worden toegepast in elke ruimte van uw woning: van slaapkamer tot badkamer en van woonkamer tot keuken.

Hieronder ziet u hoe onze verschillende gietvloeren voor woningen er uitzien. In onderstaand schema vindt u de vanaf-prijzen en de eigenschappen per gietvloer terug.

Bij Coatingvloer.nl hebben we voor elke woning een passende gietvloer. Van een betonlook vloer tot een grindvloer. Welke vloer het beste in uw woning past is afhankelijk van enkele factoren, zoals: het aantal bewoners, de kleurwensen of vloerverwarming. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Hieronder ziet u de verschillende soorten gietvloeren die geschikt zijn voor woonhuizen.

Soorten gietvloeren voor woningen

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Prijs €/m2
PU Gietvloer GreenLine Gehele woning Meest comfortabel 100% polyurethaan Vanaf € 60
Design Betonvloer Benedenverdieping Industriële uitstraling 10% PU en 90% beton Vanaf € 73
Woonbeton Benedenverdieping Comfort & design 10% PU en 90% beton Vanaf € 73
Betonvloer Benedenverdieping Industriële uitstraling 10% PU en 90% beton Vanaf € 73
Beton Cire Sanitaire ruimtes Prachtige schakeringen 20% PU en 80% beton Vanaf € 73
Microcement Sanitaire ruimtes Ook voor wanden 20% PU en 80% beton Vanaf € 73
Grindvloer Kantoor Karakteristiek 78% grind en 12% epoxy Vanaf € 26

Doordat onze design gietvloeren worden gemaakt van polyurethaan, voelt de vloer zeer comfortabel, warm en zacht aan. Daarom kiezen veel gezinnen voor een strakke en naadloze polyurethaan vloer als basis van het interieur.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

3 voordelen van een gietvloer

Woningvloer

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Kindvriendelijk: ideaal voor gezinnen
 • Zowel sfeervol als modern

Lees meer over woningvloeren

Betonvloer woonkamer

 • Een vloer waarop geleefd mag worden
 • Comfortabel en warm
 • Strak en ruimtelijk

Lees meer over betonvloeren

1. Vloer voor het hele gezin

Een vloer in een gezinswoning dient veilig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam te zijn. Een gietvloer voldoet aan deze eigenschappen. Omdat een gietvloer volledig naadloos is en warm aanvoelt, is de vloer ook zeer kindvriendelijk. Is er wat gemorst op de vloer? Dan maakt u het gemakkelijk schoon.

2. Comfortabele vloer voor thuis

Gietvloeren nemen de temperatuur van de omgeving aan, waardoor ze niet koud aanvoelen. Het is ook mogelijk om een gietvloer te combineren met vloerverwarming. De aangename temperatuur maakt de gietvloer in combinatie met de elastische eigenschappen een luxe en comfortabele keuze.

3. Leverbaar in vele kleuren

De woningvloeren van Coatingvloer.nl zijn te verkrijgen in vele kleuren, dus voor elk interieur is er een passende vloer. De vloeren zijn naadloos en vloeistofdicht. De PU Gietvloer Greenline is bijvoorbeeld beschikbaar in maar liefst 3.000 verschillende kleuren.

Voor meer informatie over onze particuliere vloeren neemt u telefonisch contact met ons op of vraagt u een vrijblijvende prijsberekening op.

Kleurenkaart Gratis prijsberekening

In de showroom kregen we een geweldig overzicht van alle verschillende gietvloeren. De vriendelijke medewerkers vertelden ons alle voordelen en nadelen van de verschillende vloeren. Hierna konden we eenvoudig de juiste beslissing maken. We zijn nog steeds zeer blij met onze PU gietvloer. - Jeroen en Lucinda uit Groningen

Gietvloeren voor bedrijven

De soorten gietvloeren in onderstaand overzicht zijn vooral geschikt voor bedrijven in de industriële sector, horeca, retail en bouw. Deze vloeren zijn gemaakt van epoxy, een kunsthars die wordt gebruikt voor de vloeren van werkplaatsen, opslagruimtes en garages. Epoxy gietvloeren zijn namelijk bestand tegen chemische middelen en gemaakt voor zwaar industrieel verkeer.

Hieronder ziet u hoe onze verschillende gietvloeren voor bedrijven er uitzien. In onderstaand schema vindt u de vanaf-prijzen en de eigenschappen per gietvloer terug.

Soorten gietvloeren voor bedrijven

Onze gietvloeren zijn geschikt voor bijna elke ruimte. Neem voor advies contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken, dan laten we u alle verschillende soorten gietvloeren zien en vertellen we u meer over de verschillende toepassingen en de gietvloer prijzen.

Bedrijfsvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samen-stelling Prijs
Vloercoating
 • Winkels
 • Kantoren
 • Chemicaliënbestendig
 • Reinigingsgemak
100% EP Vanaf € 26
Gietcoating
 • Magazijnen
 • Productieruimtes
 • Chemicaliënbestendig
 • Vloeistofdicht
100% EP Vanaf € 60
PU Gietvloer GreenLine
 • Kantoren
 • Winkels
 • Meest comfortabel
100% PU Vanaf € 60
Epoxy gietvloer
 • Garages
 • Technische ruimtes
 • Chemicaliënbestendig
 • Vloeistofdicht
100% EP Vanaf € 45
ESD gietvloer
 • Medische ruimtes  
 • Computerruimtes
 • NEN EN IEC 61340-5-1 -norm
100% EP Vanaf € 60
MMA vloer
 • HACCP
 • Voedingsmiddelen
 • Snelheid
100% acrylaat Vanaf € 60
Troffelvloer
 • HACCP
 • Industrie(hallen)
 • Hoge druksterkte
 • Chemicaliënbestendig
100% EP Vanaf € 60

Toepassingen van gietvloeren

Bedrijfsvloer

bedrijfsvloer
 • Voor alle soorten bedrijven
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Zeer duurzame gietvloer

Meer over bedrijfsvloeren

Kantoorvloer

Bedrijfsvloer
 • Representatieve uitstraling
 • Beschikbaar in vele kleuren
 • Bedrijfslogo integreren mogelijk

Meer over kantoorvloeren

Showroomvloer

Showroomvloer
 • Ruimtelijk ogende gietvloer
 • De perfecte ondergrond voor het etaleren van uw producten
 • Aan te passen aan uw interieur

Meer over showroomvloeren

Fabrieksvloer

Fabrieksvloer
 • Zwaar mechanisch belastbaar
 • Brandveilige gietvloer
 • Zeer stevig

Meer over fabrieksvloeren

Winkelvloer

Winkelvloer
 • Representatieve gietvloer
 • Eenvoudig door te trekken naar het magazijn
 • Integreer uw bedrijfslogo

Meer over winkelvloeren

Garagevloer

Garagevloer
 • Geschikt voor zware voertuigen
 • Slijtvrije gietvloer
 • Brandwerend

Meer over garagevloeren

Industriële vloer

Industriële vloer
 • Bestand tegen chemische middelen
 • Zeer duurzame gietvloer
 • Bestand tegen hoge belasting

Meer over industriële vloeren

Keukenvloer

Keukenvloer
 • Zeer hygiënische gietvloer
 • Geen voegen, dus gemakkelijk schoon te maken
 • Ook geschikt voor thuis

Meer over keukenvloeren

Aanleg van uw gietvloer

In onderstaand stappenplan kunt u lezen hoe wij een gietvloer bij u aanleggen. Dit stappenplan geldt in grote lijnen zowel voor particulieren als bedrijven en is toepasbaar op elke soort gietvloer.

Stap 1: Ondergrond

Een gietvloer kan enkel aangelegd worden op een vlakke en goed uitgeharde ondergrond. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer droog, glad, vetvrij, stofvrij en schoon is. Wij controleren daarom als eerst de ondergrond in uw woning of bedrijf.

In het geval uw ondergrond niet vlak is, dan zullen wij de ondergrond eerst moeten voorbehandelen. We repareren beschadigingen en schuren lijm- en verfresten weg. In enkele uitzonderlijke gevallen moeten we de toplaag mechanisch opruwen of moeten we de ondervloer egaliseren.

Stap 2: Primerlaag

Om de vloer te verstevigen en goed te laten hechten brengen wij eerst een primerlaag aan. Het hangt van het type ondervloer af welke soort primerlaag wij gebruiken. Op een vloer van anhydriet brengen we de Primer X300 aan en op een zandcementdekvloer of beton brengen we de Primer Ultimizer aan. Eventuele scheurtjes kunnen we repareren.

Stap 3: Screed

Zodra de primerlaag is opgedroogd, gaan wij verder met stap 3: het aanbrengen van de screed (ook wel schraplaag genoemd). De screed is een combinatie van Flex screed en heeft taai elastische eigenschappen. De dikte van de screed wordt bepaald aan de hand van de ruwheid van de vloer.

Bij een gemiddelde temperatuur van 20 graden droogt de screed in 18 uur. Indien er nog kleine oneffenheden zijn, dan schuren we die weg.

Stap 4: Gietvloer

Als de screed goed opgedroogd is, starten we na een gedegen voorbereiding met het aanleggen van de gietvloer zelf. We beginnen langs de randen, om vervolgens de hele vloer te doen. Door het gieten ontstaat er een vloeiend geheel die wij controleren met een spaan. Bij een betonlook brengen we 2 kleuren aan die van druk tot rustig aangebracht kunnen worden. Bij de betonlook adviseren we aanwezig te zijn.

Stap 5: Aflaklaag

Om uw gietvloer te beschermen en om een mooie zijdematte afwerking te krijgen, werken we de vloer af met de PU Strong Topcoat. U kunt deze laag vergelijken met een transparante lak over een houten vloer. Afhankelijk van de intensiteit kunt u deze na jaren opfrissen.

Het aanbrengen van een gietvloer gebeurt niet 1 dag. Zowel in uw woning als in uw bedrijf zullen we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met de dagelijkse gang van zaken.

Meer foto’s en uitleg over het aanbrengen van een gietvloer.

Onderhoudsadvies voor uw gietvloer

De gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Om de levensduur van uw vloer te verlengen is het wel noodzakelijk dat u uw vloer regelmatig reinigt. Over het algemeen geldt dat een wekelijkse reiniging met de stofzuiger en dweil voldoende is om uw vloer in goede conditie te houden. Gebruik vooral geen chemische middelen zoals chloor of ammoniak. Hiermee kunt u de vloer alleen maar beschadigen.

Voor uitgebreid schoonmaakadvies en onderhoudstips kijkt u verder op onze onderhoudspagina.

Renovatie gietvloer

Doordat een vloer veel wordt gebruikt, is het mogelijk dat uw vloer door de jaren heen (lichte) beschadigen oploopt. Denk hierbij aan krasjes, kleurverschillen, deukjes en slijtage. Deze oneffenheden zijn gemakkelijk te verhelpen met een gietvloer renovatie. Onze specialisten hebben veel ervaring met het opknappen van elk soort gietvloer en werken volgens een 3-stappenplan:

Stappenplan gietvloer renovatie

1. Gietvloer inventariseren

Allereerst komt onze specialist bij u langs om de vloer te inventariseren. Hier wordt vooral gelet op de schade en de slijtage.

2. Renoveren

Afhankelijk van de schade wordt de vloer gerenoveerd. Dit varieert van kleine reparaties tot het aanbrengen van een nieuwe toplaag.

3. Nieuwe gietvloer

Na de renovatie ziet uw gietvloer er weer als nieuw uit. Daarnaast gaat uw vloer hierdoor ook nog eens langer mee.

Wilt u weten of uw vloer in aanmerking komt voor een renovatie of wilt u meer informatie over de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op.

Gietvloer renoveren Bel: 020 845 2650

Ook de aftersales bij Coatingvloer.nl zijn erg on point. Nadat we een gietvloer hadden gekocht had ik nog vragen over het onderhoud. De medewerker gaf me telefonisch verschillende tips waar ik veel aan heb gehad. - Irene uit Den Haag

Veelgestelde vragen

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is – zoals de naam al verklapt – een gegoten vloer die al drogend uithardt. Het is een afdeklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht. Deze laag bestaat uit een combinatie van beton of kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Gietvloeren winnen de laatste jaren flink aan populariteit.

Wat is het verschil tussen epoxy en polyurethaan gietvloeren?

Een polyurethaan (PU) gietvloer is zachter en flexibeler in vergelijking met een epoxy (EP) gietvloer. PU vloeren leggen we voornamelijk bij particulieren, omdat deze te combineren is met vloerverwarming. EP kan niet met vloerverwarming gecombineerd worden, maar is tegen zware belasting bestand, daarom leggen we deze vloeren voornamelijk bij industrieën.

Hoe dik is een gietvloer?

Afhankelijk van het type gietvloer is deze minimaal 2 mm en maximaal 6 mm dik.

Hoe lang gaat een gietvloer mee?

Een goed onderhouden gietvloer gaat 15 tot 20 jaar mee. De toplaag kan afhankelijk van de staat van de vloer al wel eerder worden vervangen.

Welke kleuren gietvloeren zijn er mogelijk?

Er zijn standaard 66 kleuren beschikbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit alle RAL en NCS kleuren, die ook te combineren zijn. Kom langs bij onze showroom in Amsterdam om de kleuren te bekijken.

Kan ik een gietvloer met vloerverwarming combineren?

Dat kan zeker. Een gietvloer is zelfs ideaal om met vloerverwarming te combineren. Het voordeel is namelijk dat een gietvloer de warmte heel snel overneemt en u niet met koude voeten hoeft te zitten.

Kan een gietvloer in de badkamer?

Het is mogelijk om een gietvloer in uw badkamer aan te brengen, omdat hij vloeistofbestendig is. Een gietvloer zorgt voor een ruimtelijk effect en heeft bovendien geen naden of voegen, waardoor hij onderhoudsvriendelijk is.

Kan ik een gietvloer aan laten brengen over een cementvloer?

Gietvloeren zijn geschikt om over verschillende soorten ondergronden aan te brengen, zoals een: betonvloer, cementvloer of anhydriet vloer. Wel is het belangrijk dat de ondervloer vlak is voor een strak resultaat. In overleg nemen wij de voorbereidende werkzaamheden over.

Brengt Coatingvloer.nl de vloer zelf aan of wordt dit uitbesteed?

Wij zorgen voor het volledige proces tot en met het aanbrengen. Onze specialisten brengen dagelijks nieuwe gietvloeren aan. We zijn door heel Nederland actief.

Wanneer kan ik een gietvloer bestellen voor mijn nieuwbouwwoning?

U kunt in een vroeg stadium al een gietvloer bij ons bestellen. De dekvloer ligt er doorgaans al snel in. Het voordeel hiervan is dat wij vlak voor de oplevering uw gietvloer aanbrengen. Wanneer u uw nieuwe woning betrekt, bent u al verzekerd van een vloer.

Wanneer is een gietvloer beloopbaar?

Het duurt 3 tot 5 dagen om de gietvloer aan te brengen. Door de voorbehandeling, de droogtijd en de uiteindelijke afwerking kan het in totaal anderhalve week duren voordat de gietvloer gereed is voor gebruik.

Hoe kan ik de gietvloer tegen krassen beschermen?

Ondanks dat een gietvloer slijtvast is, kan deze wel krassen oplopen. Voorkom dit door bijvoorbeeld een schoonloopmat bij de voordeur neer te leggen. Het zand onder uw schoenen kan namelijk voor krasjes zorgen. Maak daarnaast gebruik van viltjes onder de poten van uw meubelen.

Hoe kan ik mijn gietvloer het best onderhouden?

Er is geen groot onderhoud nodig. Uiteraard kunt u de gietvloer wel reinigen. U krijgt van ons bij de aanschaf van een gietvloer een schoonmaakadvies. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals bleek, om schade aan de vloer te voorkomen. Voor een diepe reiniging schrobt u de vloer met een waterstofzuiger. Na gemiddeld 5 jaar kunt u een nieuwe toplaag aan laten brengen.

 

Recente projecten

Gietvloer in keuken in Almere

Dit jonge stel uit Almere stond voor een lastige keuze: een PVC vloer of een gietvloer. En als ze voor een gietvloer zouden kiezen, wat voor soort gietvloer dan? Na […]

Lees meer

Gietvloer in woning in Utrecht

De perfecte gietvloer De bewoners van dit schitterende nieuwbouwhuis in Utrecht kwamen in onze showroom met de vraag of we een perfecte gietvloer hadden. Perfect is natuurlijk erg subjectief en […]

Lees meer

Gietvloer in een woning in Amstelveen

Een mooi geheel in huis In een strak ontworpen huis in Amstelveen mochten we onlangs een nieuwe gietvloer plaatsen. Wat hierbij belangrijk was, is dat de vloer goed moest aansluiten […]

Lees meer

Wij leggen gietvloeren in…

Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland aan particulieren en bedrijven. Zo kunt bij ons terecht in de regio van:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem voor meer informatie en advies over onze gietvloeren telefonisch contact met ons op via 020 845 2650. Als u direct een vrijblijvende prijsindicatie wilt hebben, vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u een voorstel op maat van ons.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Onze gietvloer showroom

Bezoek onze gietvloer showroom

Om een beter beeld te krijgen van onze gietvloeren nodigen we u graag uit in onze gietvloer showroom in Amsterdam. Onze specialisten laten u graag alle vloeren zien en geven u advies over welke vloer het beste past bij uw situatie. Op basis van uw wensen geven we u direct een prijsindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Maak direct een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken per e-mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 68 waarderingen.