Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gele gietvloer

Een gele gietvloer is een vloersysteem dat wordt gekozen door mensen en bedrijven die een vloer willen die opvalt. Voor hen geen gietvloer in de kleur grijs of beige, maar mooi en sprekend geel. Gele gietvloeren zijn qua eigenschappen identiek aan gietvloeren in standaard grijze kleuren. Zo is een geelkleurige gietvloer onderhoudsvriendelijk, waterdicht en geschikt voor elke ruimte. Coating Vloer voorziet zowel woonhuizen als bedrijfspanden van een gele gietvloer en kan u precies vertellen wat er mogelijk is met uw ruimte.

Gele gietvloeren voor woonhuizen

Wenst u een huishouden met opvallende kleuren, kies dan een gele gietvloer voor in uw woning. Een gele gietvloer valt direct op en zegt veel over uw smaak. Laat de vloer doorlopen naar de woonkamer en keuken waardoor er een prachtig geheel ontstaat. Liever geel gebruiken als een van de kleuren in uw woning? Leg dan speelse accenten door delen van uw woning of kamer te voorzien van een gele gietvloer. Voorzie de ene helft van de kamer van een prachtig tapijt en de andere helft van de ruimte van een gele gietvloer. De opvallende ondergrond kunt u vervolgens afstemmen met de rest van uw interieur. Met bruine of houten meubelstukken creëert u een zeer warm effect. In de kinderkamer kunt u bijvoorbeeld meer fellere kleuren gebruiken, waardoor een toegankelijk aanzicht ontstaat.

Een gele gietvloer als bedrijfsvloer

Met een gele gietvloer in uw winkel laat u een onvergetelijke indruk achter bij uw klanten en leveranciers. Komt de kleur geel ook voor in uw bedrijfskleuren? Maak hier gebruik van en verwerk dezelfde kleur geel in uw vloer in combinatie met uw bedrijfsslogan of bedrijfslogo. Een gele gietvloer kan naast opvallend ook erg functioneel zijn. Wanneer u uw magazijn wilt verdelen in bepaalde vlakken of een looppad wilt creëren, kunt u delen van het magazijn voorzien van een gele gietvloer. Gele gietvloeren kunnen volledig worden opgeleverd naar uw smaak en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een vloerverwarming laten aanbrengen zodat uw vloer het hele jaar door heerlijk warm en comfortabel aanvoelt.

Andere vloersystemen in het geel

Naast gele gietvloeren leveren wij ook andere soorten vloeren in het geel. Te denken valt aan industrievloeren zoals de epoxyvloertroffelvloerMMA vloer en vloercoating. Daarnaast kunnen wij ook woonbeton en andere design gietvloeren opleveren in opvallend geel.

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies of bet bekijken van onze gietvloeren nodigen wij u graag uit in onze showroom in Amsterdam. Neem contact met ons via 020 845 2650 om een afspraak te maken of om direct een vrijblijvende offerte op te vragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan