ESD gietvloer: ideaal voor ruimtes met statische ontlading
esd vloeren

ESD vloeren

esd vloer

ESD vloer

antistatische vloer

Antistatistische vloer

ESD Gietvloer

Een ESD gietvloer is de beste keuze voor ruimte waar sprake is van statische ontlading. Indien er niet voor een speciale vloer wordt gekozen dan kan de statische ontlading in de ruimte tot gevolg hebben dat er schade wordt toegebracht aan mensen en aan apparatuur. De kans op een stroomstoot is dan aanwezig en kan tot gevolg hebben dat machines kapot gaan of dat de stroomstoot een persoon bereikt met alle gevolgen van dien. Er is een simpele oplossing voorhanden in de vorm van een ESD gietvloer.

Toepassing ESD gietvloer

De ESD gietvloer van Coatingvloer.nl kan in uiteenlopende ruimtes worden aangebracht. In principe overal waar voorkomen moet worden dat de statische ontlading effect kan hebben op personen, apparatuur of onderdelen. Een bekend voorbeeld van de toepassing van de ESD gietvloer is in bedrijven die actief zijn in de elektronicasector. Een andere bekende toepassing van deze vloer is de operatiekamer. Het spreekt voor zich dat het hier uiteraard belangrijk is dat apparatuur blijft functioneren.

ESD gietvloer voorkomt schade door statische ontlading

Het voorkomen van schade door statische ontlading is het belangrijkste aspect van een ESD gietvloer. Er zijn echter ook nog tal van andere kenmerken op van toepassing. Daarbij kunt u denken aan het gemak van het onderhoud of aan het hygiënische aspect door de naadloze uitvoering van de vloer. Verder kan de ESD gietvloer ook aansluiten bij het interieur door de vloer in een daarop afgestemde kleur te laten uitvoeren.

Offerte ESD gietvloer

Het is belangrijk dat de ESD gietvloer zo wordt uitgevoerd dat deze perfect is afgestemd op de ruimte. Wij raden u dan ook aan contact op te nemen met Coatingvloer.nl om van een professioneel advies te worden voorzien. Het is uiteraard mogelijk online een offerte aan te vragen en aan de hand daarvan pas daarna in gesprek te gaan. U kunt in elk geval rekenen op een professionele benadering als het gaat om de realisatie van een ESD gietvloer in uw bedrijf, instelling of organisatie.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl