Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer ervaringen

Voor u een grote beslissing neemt wilt u zich goed laten informeren. Als u een nieuwe auto aanschaft, maakt u een proefrit. Koopt u een nieuwe woning, dan gaat u het huis eerst bezichtigen. Ook bij de aanschaf van een gietvloer voor uw woning, kantoor of bedrijfshal wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Tijdens de oriënterende gesprekken met onze klanten kwamen we achter een aantal (vaak onterechte) zorgen die mensen hebben over gietvloeren. We vroegen onze klanten of we hun zorgen en ervaring mochten delen en zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

Gietvloer ervaringen: de zorgen

In de gesprekken met onze klanten komen we vaak dezelfde zorgen tegen. Hun zorgen komen voort uit de gietvloer ervaringen van hun vrienden en kennissen. Men wordt bang gemaakt met opmerkingen zoals: ‘een gietvloer krast snel’ of ‘de vloerverwarming van onze buren werkt niet goed door de gietvloer’ en ‘gietvloeren verkleuren snel.’ Herkenbaar? Mensen vertellen nou eenmaal graag spookverhalen. Desalniettemin zijn het serieuze zorgen en met een vakkundige aanpak kunnen al deze vervelende gietvloer ervaringen worden voorkomen.

‘Een gietvloer krast snel’

Comfort is een van de vereisten voor een vloer in een woonhuis. De vloer mag niet te hard aanvoelen. Een comfortabele gietvloer is een licht flexibele gietvloer. Zo’n gietvloer is, net als een houten vloer, gevoeliger voor krassen dan een industriële gietvloer. Zonder goede bescherming kan dat een vervelende gietvloer ervaring opleveren. Maar met behulp van de juiste bescherming voorkomt u beschadigingen. Draag bijvoorbeeld geen hoge hakken in huis en plaats beschermende viltjes onder meubels die met uw vloer in contact komen.

Lees verder hoe u uw gietvloer het beste kunt beschermen tegen krassen.

‘De vloerverwarming van onze buren werkt niet goed door de gietvloer’

In dit geval is het belangrijk om te achterhalen waar het mis is gegaan. Was de gietvloer die zij lieten leggen ongeschikt voor vloerverwarming? Of ligt de vloerverwarming te diep onder de gietvloer? Een gietvloer met vloerverwarming die niet werkt is echt zonde en totaal onnodig. Onze PU Gietvloer Green Line en de design betonvloer zijn gietvloeren van hoge kwaliteit die zeer geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Ze leveren een hoger rendement op dan bijvoorbeeld een houten parketvloer en zijn daardoor een hele duurzame keuze. Voorkom negatieve gietvloer ervaringen met vloerverwarming, laat u goed informeren door onze gietvloerexperts.

‘Gietvloeren verkleuren snel’

Een verkleurde vloer is een vervelende gietvloer ervaring. Het kan voorkomen dat een gietvloer vergeelt door veelvuldige blootstelling aan uv-straling en ander licht. Gelukkig kunnen verkleuringen eenvoudig voorkomen worden door te kiezen voor een hoge kwaliteit gietvloer van polyurethaan. De gietvloeren op basis van polyurethaan zijn kleurvast en uv-bestendig. Daardoor verkleuren ze niet door blootstelling aan daglicht of kunstmatig licht.

Gietvloer ervaringen van onze tevreden klanten

We willen u de vele goede gietvloer ervaringen van onze klanten natuurlijk niet onthouden. Soms waren onze klanten zelfs écht verrast over de voordelen van een gietvloer.

 

“Wij hebben een druk gezin met 3 kinderen. Na jaren vloerbedekking te hebben gehad, zijn wij nu overgestapt op een gietvloer. Wat een verademing! Als de kinderen eens per ongeluk iets omgooien of met vieze laarzen binnenstappen is dat veel minder problematisch. De vloer is namelijk zo makkelijk in onderhoud. Wat ons nog het meeste opvalt is hoe sterk de vloer is. Zelfs met alle speelgoedtreinen en poppenwagens blijft de vloer mooi en heel.”
– Familie de Jong. uit Amsterdam

“Voor onze fabriek zochten wij een sterke vloer die tegen een stootje kan. Al gauw kwamen we uit op een gietvloer. De gietvloer die wij bij Coatingvloer.nl hebben besteld is echt precies wat wij nodig hadden. Het team keek met ons mee en zo werken wij nu elke dag op een vloer die naast heel sterk ook nog eens heel mooi is.”
– Peter uit Almere

“Toen wij een nieuwbouwhuis kregen, wilde mijn vriendin graag een gietvloer. Ze heeft me echt moeten overtuigen, maar wat ben ik er nu blij mee. De gietvloer is uiteindelijk helemaal geworden zoals wij hem in ons hoofd hadden. We mochten zelfs bij het mixproces van de kleuren aanwezig zijn. Onze gietvloer maakt ons paleisje echt compleet.”
– Jarno uit Utrecht

“Al jaren kamp ik met mijn huisstofmijtallergie. Gelukkig wees een kennis mij op de voordelen van een gietvloer. Het klinkt eigenlijk heel logisch om een naadloze en hygiënische vloer te nemen als je last hebt van huisstofmijt. Ik heb er in ieder geval veel plezier van. Sinds ik een gietvloer in huis heb, zijn mijn klachten binnenshuis drastisch afgenomen.”
– Mevrouw Ter Haar uit Zwolle

“Mijn vriend en ik zijn beiden interieurverslaafd. Dat wil zeggen dat wij zo ongeveer ieder jaar ons interieur compleet op de kop gooien. We verkopen dan onze oude meubels, schaffen nieuwe aan en geven de hele woonkamer een make-over. Dit is de reden waarom wij voor een donkergrijze gietvloer hebben gekozen. We zijn het er beiden over eens dat onze gietvloer een goede basis is voor alle interieurs die wij inmiddels hebben gehad. We hebben ons erg verbaasd hoe makkelijk een gietvloer te combineren is.”
– Jan Pieter en Victor uit Den Haag

Meer weten over ervaringen gietvloer?

Zoals u kunt lezen kiezen mensen om verschillende redenen voor een gietvloer en zijn de gietvloer ervaringen erg divers. Wilt u meer weten? Kijk dan ook even op onze pagina met veelgestelde vragen. Heeft u een vraag over een ander onderwerp of wilt u uw zorgen graag met een van onze vakmensen bespreken? Neem contact op voor telefonisch advies of om een afspraak te maken in onze showroom.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan