Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Lees ervaringen gietvloer

Voordat je over gaat tot een aankoop, ben je vast nieuwsgierig naar ervaringen van andere klanten. Dat geldt natuurlijk ook voor een gietvloer. Een gietvloer in je huis of kantoor laten aanbrengen is een hele investering. Logisch dat je dan op zoek gaat naar ervaringen gietvloer. Coatingvloer.nl heeft het je makkelijk gemaakt en ervaringen gietvloer verzameld om zo een beeld te geven.

Ervaringen gietvloer

“Wij hebben een druk gezin met 3 kinderen. Na jaren vloerbedekking te hebben gehad, zijn wij nu overgestapt op een gietvloer. Wat een verademing! Als de kinderen eens per ongeluk iets omgooien of met vieze laarzen binnenstappen is dat veel minder problematisch. De vloer is namelijk zo makkelijk in onderhoud. Wat ons nog het meeste opvalt is hoe sterk de vloer is. Zelfs met alle speelgoedtreinen en poppenwagens blijft de vloer mooi en heel.”
– Familie de Jong. uit Amsterdam

“Voor onze fabriek zochten wij een sterke vloer die tegen een stootje kan. Al gauw kwamen we uit op een gietvloer. De gietvloer die wij bij Coatingvloer.nl hebben besteld is echt precies wat wij nodig hadden. Het team keek met ons mee en zo werken wij nu elke dag op een vloer die naast heel sterk ook nog eens heel mooi is.”
– Peter uit Almere

“Toen wij een nieuwbouwhuis kregen, wilde mijn vriendin graag een gietvloer. Ze heeft me echt moeten overtuigen, maar wat ben ik er nu blij mee. De gietvloer is uiteindelijk helemaal geworden zoals wij hem in ons hoofd hadden. We mochten zelfs bij het mixproces van de kleuren aanwezig zijn. Onze gietvloer maakt ons paleisje echt compleet.”
– Jarno uit Utrecht

“Al jaren kamp ik met mijn huisstofmijtallergie. Gelukkig wees een kennis mij op de voordelen van een gietvloer. Het klinkt eigenlijk heel logisch om een naadloze en hygiënische vloer te nemen als je last hebt van huisstofmijt. Ik heb er in ieder geval veel plezier van. Sinds ik een gietvloer in huis heb, zijn mijn klachten binnenshuis drastisch afgenomen.”
– Mevrouw Ter Haar uit Zwolle

“Mijn vriend en ik zijn beiden interieurverslaafd. Dat wil zeggen dat wij zo ongeveer ieder jaar ons interieur compleet op de kop gooien. We verkopen dan onze oude meubels, schaffen nieuwe aan en geven de hele woonkamer een make-over. Dit is de reden waarom wij voor een donkergrijze gietvloer hebben gekozen. We zijn het er beiden over eens dat onze gietvloer een goede basis is voor alle interieurs die wij inmiddels hebben gehad. We hebben ons erg verbaasd hoe makkelijk een gietvloer te combineren is.”
– Jan Pieter en Victor uit Den Haag

Meer weten over ervaringen gietvloer?

Zoals je kunt lezen kiezen mensen om verschillende redenen voor een gietvloer en zijn ervaringen gietvloer erg divers. Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Je kunt met ons in contact komen door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan