Epoxyvloer kostprijs - Coatingvloer.nl
gietvloer utrecht

Epoxyvloeren kostprijs

Epoxyvloeren kostprijs

De epoxyvloer kostprijs verschilt per project. Er kan dan ook niet van een vaste epoxyvloer prijs worden gesproken. Er zijn namelijk meerdere factoren van toepassing. Het oppervlak van de ondergrond waar de vloer over wordt aangebracht, is daar voor een voorbeeld van. Ook de conditie van de ondergrond kan een rol spelen. Indien deze gerepareerd moet worden of op een andere manier voorbewerkt dient te worden, kan dat eveneens als een factor worden beschouwd. Zo zijn er nog meer aspecten die een rol spelen.

epoxyvloeren kostprijs

Lagere epoxyvloer kostprijs bij meer m2

Er mag dan wel geen vaste epoxyvloer kostprijs van toepassing zijn, maar er is wel een andere overeenkomstige factor. Dat is dat er een lagere epoxyvloer kostprijs ontstaat op het moment dat er sprake is van meer m2. Deze vloer wordt vaak toegepast in industriële omgevingen waar een groot aantal m2 vloer wordt gelegd. In dat opzicht komt een lagere epoxyvloer kostprijs dan ook goed van pas. Overigens zijn er verschillende gradaties in de korting die van toepassing is bij meer m2.

Afwerking en epoxyvloer kostprijs

De epoxyvloer kostprijs kent nog een factor die het verschil maakt. Epoxyvloeren kunnen namelijk bestaan uit gietvloeren of uit coatings. De laatstgenoemde type vloeren kennen een lagere epoxyvloer kostprijs dan die van epoxygietvloeren. Dat heeft onder meer met het aantal aan te brengen lagen te maken. Een andere factor die invloed heeft, is de gekozen afwerking. Hierin bieden wij namelijk meerdere opties en afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden, is er sprake van een hogere prijs.

Offerte epoxyvloer kostprijs

De beste manier om de epoxyvloer kostprijs te weten te komen voor het project dat u voor ogen heeft, is het aanvragen van een offerte. Dat kan gemakkelijk en snel via het offerteformulier dat u op deze website vindt. De epoxyvloer kostprijs wordt in de offerte getoond die wij binnen vijf werkdagen vrijblijvend naar u verzenden. U kunt ook onze showroom bezoeken die op afspraak van maandag tot en met zaterdag is geopend.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl