Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Epoxyvloer Brussel

Epoxyvloer Brussel is actief in Brussel als het gaat om het aanbrengen van unieke en slijtvaste epoxyvloeren voor uiteenlopende bedrijven. Het aanbrengen van deze naadloze gietvloeren op basis van epoxy in België wordt door ons op professionele wijze gedaan. Voordat het zover is dat het applicatieteam van start gaat met het aanbrengen van de vloer is het uiteraard van belang dat de vloer geheel naar uw wens door Epoxyvloer Brussel is samengesteld. Wij leveren wat dat betreft dan ook zorgvuldig maatwerk.

Slijtvaste en sterke vloer van Epoxyvloer Brussel

Als het gaat om de epoxyvloeren die Epoxyvloer Brussel realiseert dan gaat het hier om slijtvaste en sterke vloeren. Het is niet voor niets dat er in de industriële sector veel vraag is naar deze vloeren van Epoxyvloer Brussel. De mechanische belastbaarheid is net als de chemische belastbaarheid namelijk uniek te noemen. Bovendien kan de afwerking zo plaatsvinden dat er met extra eisen rekening gehouden kan worden. Bijvoorbeeld in de vorm van een antistatische vloer, geluiddempende laag of een antislipvloer.

Epoxyvloer Brussel voor kleur en design

Het is niet zo dat de vloeren van Epoxyvloer Brussel uitsluitend gericht zijn op het voldoen aan de eisen met betrekking tot de technische en praktische kant. De epoxyvloeren van Epoxyvloer Brussel lenen zich namelijk ook perfect om op creatieve wijze met kleur en design om te gaan. In de eerste plaats zijn alle kleuren al beschikbaar en er kan ook met deze kleuren in de vloer gewerkt worden om een uniek design tot stand te laten komen.

Epoxyvloer Brussel voor unieke vloeren

De unieke vloeren van Epoxyvloer Brussel worden gekenmerkt door een aantal basiseigenschappen die meteen ook de krachtige basis vormen van een epoxyvloer. De vloer is slijtvast, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk, maar ook veilig, naadloos en stofvrij. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de epoxyvloeren van Epoxyvloer Brussel. Het aanvragen van een offerte kan online gedaan worden en is vrijblijvend.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan