Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Epoxyvloer Brugge

Epoxyvloer Brugge plaatst epoxyvloeren in allerlei verschillende bedrijfsruimtes in Brugge. Dit type vloer is namelijk uniek doordat het voor vele toepassingen geschikt is. Het maakt dan ook niet uit of u naar een nieuwe vloer voor uw fabriek op zoek bent. Of dat u bijvoorbeeld in een werkplaats, parkeergarage of showroom een epoxyvloer door Epoxyvloer Brugge laat aanbrengen. Er is bovendien op afwerkingsniveau ook nog veel mogelijk, zodat maatwerk kan worden geboden.

Epoxyvloer Brugge voor een uitstekende kwaliteit

De vloeren van Epoxyvloer Brugge komen tot stand door van een belangrijk bestanddeel gebruik te maken, namelijk epoxy. De kwaliteit daarvan is uiteraard belangrijk om een goed resultaat neer te zetten. Dat is echter niet het enige belangrijke als het gaat om de kwaliteit. Het vakmanschap van het applicatieteam telt namelijk ook mee. Wat dat betreft bent voor wat betreft beide kwaliteitskenmerken goed uit bij Epoxyvloer Brugge.

Afwerkniveau bij Epoxyvloer Brugge

Het afwerkniveau is uiteraard van een hoge kwaliteit en het maakt daarbij niet uit voor welke opties voor de afwerking wordt gekozen. Epoxyvloer Brugge biedt namelijk meerdere opties voor de uiteindelijke afwerking van de epoxyvloer. Daarbij kunt u kiezen uit alle kleuren die Epoxyvloer Brugge beschikbaar heeft en indien gewenst uit technische en praktische kenmerken die wij kunnen toevoegen aan de vloer. Zo realiseren wij projecten met vloeren die extra geluiddempend of antistatisch zijn. Ook het creëren van een vloer met antislip is een optie.

Professioneel advies van Epoxyvloer Brugge

Epoxyvloer Brugge verstrekt op verzoek graag professioneel advies. Dat kan op afspraak en u kunt ons uitnodigen om bij u langs te komen. Of u maakt een afspraak om de showroom te bezoeken. Daarnaast stelt Epoxyvloer Brugge iedereen in staat om online een offerteaanvraag in te dienen. Het formulier is zo samengesteld dat u daarop uw voorkeuren kunt aangeven. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen als u vragen heeft of meer informatie wenst.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.