Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een EP Coatingvloer voor autobedrijf DB Exclusive

Verander de uitstraling van uw bedrijf

DB Exclusive is gespecialiseerd in Car & Interieur Detailing en professionele handwas van uw auto. Het bedrijf was voor zijn werkruimte op zoek naar een bijpassende vloer, die niet alleen de merknaam weerkaatst, maar ook de klassieke automodellen complimenteert. We gingen het gesprek aan met de klant en kwamen al snel uit op de EP Coatingvloer, vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter en de naadloze aansluiting.

Het resultaat is strak en sluit aan op onze merknaam.
We zijn zeer tevreden met onze keuze!

Een strakke hoogglans afwerking

Om de essentie van het bedrijf te achterhalen zijn we als eerst om de tafel gaan zitten. Het bedrijf wist eigenlijk al goed welke uitstraling nodig was om de ruimte tot een mooi geheel te maken. De werkplek moest minimalisme uitstralen met het accent op het belangrijkste onderdeel: de auto’s zelf. Door de felle belichting ter plaatse, die voor zowel functie als styling ingezet zijn, kozen we voor een hoogglans coatingvloer. Hierdoor straalt de ruimte nu high-end design uit.

Ruim 130 m2 aan EP Coatingvloer HQ

Een coatingvloer is ideaal voor in de industrie, met name wanneer de vloer middelzwaar belast wordt. Deze vloeren passen we voornamelijk toe in bedrijfsruimtes en magazijnen. Voor optimaal resultaat brengen we twee lagen aan. Zodra de lagen volledig zijn opgedroogd, wordt de hoogglans afwerking zichtbaar.

Een klassieke lichtgrijze tint

Geïnspireerd door de klassieke oldtimers die de werkplaats passeren, hebben we gekozen voor de kleur RAL 7035. Deze lichtgrijze tint is eigentijds, rustig en met name prettig in grotere ruimtes. De grijze kleur neigt heel zacht naar de kleur groen toe. De hoogglans afwerking zorgt voor een felle weerkaatsing van de lampen, waardoor de ruimte niet de uitstraling van een normale garage heeft, maar een werkplaats van gespecialiseerde ambacht.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kom langs in onze showroom om al onze gietvloeren van dichtbij te bekijken. We maken graag een offerte op maat voor u en adviseren welke vloer het best past bij uw ruimte, in zowel functie als branding.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan