Epoxy coatingvloer: hoge belastbaarheid – Coatingvloer.nl

Epoxy coating

Epoxy coating is een vloeroplossing die populair is vanwege het budgetvriendelijke karakter in combinatie met de sterke en unieke eigenschappen van het materiaal. Een vloer van bijvoorbeeld beton in een werkplaats of garage leent zich perfect voor epoxy coating van Coatingvloer.nl. Epoxyhars vormt de basis voor dit vloersysteem dat over praktische, hygiënische en onderhoudsvriendelijke eigenschappen beschikt. Er zijn echter nog meer unieke kenmerken te benoemen die eveneens bijdragen aan de grote populariteit van deze vloer.

epoxy-coating
epoxy-coating

Slijtvaste en vloeistofdicht epoxy coating

De epoxy coating die door ons wordt aangebracht, bestaat uit hoogwaardig epoxyhars. U krijgt daarmee een slijtvaste en vloeistofdichte vloer. Dit zijn al twee extra belangrijke kenmerken die van toepassing zijn, maar er is nog meer. Epoxy coating staat namelijk bekend vanwege de hoge belastbaarheid. Dit vloersysteem is niet alleen tegen mechanische belasting bestand, maar ook tegen belasting die gevormd wordt door chemicaliën die met het oppervlak in aanraking komen. Vocht en vuil worden geweerd.

Epoxy coating: een betaalbare vloeroplossing

Epoxy coating is een betaalbare vloeroplossing. Zeker als u kijkt naar de eigenschappen van deze vloer en deze bijvoorbeeld vergelijkt met die van een kunststof gietvloer die wij overigens eveneens in het assortiment beschikbaar hebben, maar in een hogere prijscategorie valt. Indien u op zoek bent naar een ijzersterke en betaalbare vloeroplossing voor uw fabriek, magazijn, loods, parkeergarage, werkplaats, industriehal of andere ruimte kunt u voor epoxy coating kiezen.

Maatwerk van toepassing bij aanbrengen epoxy coating

Bij het aanbrengen van epoxy coating is er sprake van het leveren van maatwerk dat tot stand komt op basis van de wensen, voorkeuren en eisen die u aandraagt. Daarbij kan er aan praktische en technische zaken worden gedacht, zoals aan de veiligheid op de vloer of het reduceren van geluidsoverlast. Op esthetisch gebied is een epoxy coating ook een prima keuze, want er is veel mogelijk als het gaat om kleur, uitstraling, belijning, pictogrammen en andere opties. U kunt voor het verkrijgen van advies of kennismaking met de opties een afspraak maken en onze showroom bezoeken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl