Designvloer: de basis voor uw interieur

Designvloer

Designvloer

Een designvloer maakt indruk. Iedere keer weer. Als u voor deze vloer als basis in uw interieur kiest, kiest u voor stijl en originaliteit. Een designvloer is natuurlijk perfect om aan te brengen in een woning met een interieur waar het design van afstraalt. Deze vloer beperkt zich echter niet tot woonvloer. De vloer is namelijk multifunctioneel toepasbaar en kan het aanzicht van uw showroom, winkel of kantoor in de basis versterken met een stijlvolle en unieke uitstraling.

gietvloer designvloer

Designvloer die de aandacht trekt

Een designvloer van Coatingvloer.nl trekt hoe dan ook de aandacht. Is het niet vanwege het strakke uiterlijk met het naadloze karakter dan wel doordat de vloer lijkt te leven. Dat doet een designvloer natuurlijk niet echt, maar het lijkt wel zo. Dat komt door de uitstraling, waardoor er eigenlijk eerder sprake is van een kunstwerk op de vloer. Die kunt u in huis hebben of in uw winkel, kantoor of showroom. Het leuke is bovendien dat deze vloer nooit tot in aanzicht verveelt. Dat is maar goed ook, want onze vloeren gaan uiteraard jarenlang mee.

Praktische en comfortabele designvloer

Het design is van belang als u de keuze maakt voor een designvloer. Er mag echter ook aan andere eigenschappen gedacht worden. Een designvloer van Coatingvloer.nl is in de basis namelijk ook praktisch en comfortabel. Dat betekent dat deze vloerafwerking alles herbergt wat er op woongebied gewenst wordt. Of uiteraard voor wat betreft de zakelijke uitstraling. Er wordt aan veel eisen voldaan en u kunt de vloer altijd naar eigen smaak door ons laten afwerken.

De designvloeren van Coating Vloer & Company

Van PU gietvloer tot grindvloer en van epoxyvloer tot coatingvloer, de designvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Kleurecht
  • Taai elastisch
  • Scheuroverbruggend
  • Naadloos
  • Warm en comfortabel
  • Goed chemicaliënbestand
  • Duurzaam en slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Ervaar de designvloer in het echt

Het in het echt ervaren van onze designvloer overtuigt u nog meer van de goede keuze die u maakt. In onze showroom bieden wij u graag de mogelijkheid de designvloer in het echt te ervaren. U kunt op afspraak langskomen en onze showroom is daarvoor geopend van maandag tot en met zaterdag. Bel voor een afspraak. Of wilt u liever zo snel mogelijk een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van het offerteformulier.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl