Design gietvloer inspiratie: bezoek onze showroom
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Design gietvloer inspiratie

Design gietvloer inspiratie opdoen? Dan bent u hier bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk op allerlei manieren de gelegenheid om design gietvloer inspiratie op te doen. Dat kan als eerste online. Onze website biedt vele voorbeelden van eerdere uitgevoerd projecten en daarnaast bieden wij u tevens een schat aan informatie over de verschillende soorten gietvloeren voor particulier en zakelijk gebruik. U kunt zich laten inspireren om op die manier een beter beeld te creëren op basis waarvan u de beste keuze kunt maken. Het ervaren team van adviseurs van Coatingvloer.nl helpt u daar natuurlijk ook graag bij.

Meer foto’s

Kleuren voor design gietvloer inspiratie

Bij het opdoen van design gietvloer inspiratie spelen kleuren uiteraard een belangrijke rol. De kleur kan namelijk in het interieur voor een bepaalde sfeer zorgen. Als u weet welke sfeer u in huis wenst dan is de keuze voor een kleur ook gemakkelijker te maken. Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kleuren en om u op dit vlak design gietvloer inspiratie te laten opdoen, kunt u onder meer de kleurenkaart bekijken. Hier staan alle RAL-kleuren op vermeld die uiteraard in meerdere tinten beschikbaar zijn. Zo kunt u voor een zachte uitvoering van een natuurlijke kleur kiezen voor een subtiele sfeer of voor grijs als u een industriële look wenst.

Brochure voor design gietvloer inspiratie

U kunt ook meer design gietvloer inspiratie opdoen op het moment dat u besluit om de beschikbare brochure te downloaden. U wordt dan stap voor stap meegenomen in de mogelijkheden die er geboden worden. Naadloos wooncomfort valt u ten deel als u de keuze maakt voor een schitterende gietvloer. U kunt daarbij helemaal zelf uw eigen vloer creëren door bepaalde keus te maken. In de brochure staan verschillende voorbeelden opgenomen van projecten die al eerder door Coatingvloer.nl zijn uitgevoerd. Hierdoor kunt u zich uiteraard laten inspireren.

Showroom bezoeken voor design gietvloer inspiratie

U kunt veel informatie lezen, voorbeelden bekijken en naar ervaringen van anderen kijken, maar voor de beste design gietvloer inspiratie kunt u natuurlijk het beste de showroom van Coatingvloer.nl bezoeken. U hoeft alleen maar even te bellen om een afspraak te maken, zodat wij u persoonlijk kunnen ontvangen. De design gietvloer inspiratie die u in onze showroom opdoet is heel anders dan online ideeën op te doen. Onze gietvloeren kunt u namelijk in de praktijk ervaren en onze adviseurs staan voor u klaar.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl