Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Design betonvloer in nieuwbouwwoning Haarlem

Voor een stel in Haarlem mocht Coatingvloer.nl een prachtige cappuccinokleurige design betonvloer leggen op wel 110m2. Dankzij de sublieme afwerking van onze gietvloerspecialisten is ook deze klus een waar succes geworden. De lichte betonvloer zorgt voor een optisch grotere ruimte en laat ook de meubels mooi uitkomen.

Ook in de winter een warme uitstraling

Betonvloeren met een koelere ondertoon kunnen in de winter een koelere uitstraling geven. Maar niet onze cappuccinokleurige design betonvloer. Deze betonvloer heeft namelijk een warmere ondertoon, richting de bruintinten, en geeft uw woning ook op koudere dagen een warme touch. Bovendien leent deze veelzijdige kleur zich uitstekend voor seizoensgebonden accessoires en verlichting.

“Een lichte betonvloer zorgt ervoor dat donkere meubels eruit spatten en de ruimte optisch veel groter wordt.”

Eigenschappen van een design betonvloer

Een design betonvloer heeft niet dezelfde samenstelling als de andere gietvloeren. Dankzij de toevoeging van cement realiseren we een industriële, maar zeer warme look. Hier kunnen we natuurlijk nog kleurpigmenten aan toevoegen voor de juiste kleur voor uw woning of kantoorpand. U kunt de design betonvloer uitstekend combineren met vloerverwarming en dankzij de krachtvastheid en slijtvastheid van polyurethaan zijn we zeker van een duurzame en zwaar belastbare vloer die jarenlang mooi blijft. Ook schoonmaken is geen issue: even afnemen met lauwwarm water en een licht sopje en klaar is Kees.

Nieuwe betonvloer nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en is uw keuze gevallen op een betonvloer? Coatingvloer.nl is uw gietvloerspecialist met kennis van werkelijk van alle soorten gietvloeren. Vraag een offerte aan om snel te zien wat we voor u kunnen betekenen of doe inspiratie op in onze showroom. Neem contact op voor een afspraak.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.