Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Design betonvloer in nieuwbouwwoning Haarlem

Voor een stel in Haarlem mocht Coatingvloer.nl een prachtige cappuccinokleurige design betonvloer leggen op wel 110m2. Dankzij de sublieme afwerking van onze gietvloerspecialisten is ook deze klus een waar succes geworden. De lichte betonvloer zorgt voor een optisch grotere ruimte en laat ook de meubels mooi uitkomen.

Ook in de winter een warme uitstraling

Betonvloeren met een koelere ondertoon kunnen in de winter een koelere uitstraling geven. Maar niet onze cappuccinokleurige design betonvloer. Deze betonvloer heeft namelijk een warmere ondertoon, richting de bruintinten, en geeft uw woning ook op koudere dagen een warme touch. Bovendien leent deze veelzijdige kleur zich uitstekend voor seizoensgebonden accessoires en verlichting.

“Een lichte betonvloer zorgt ervoor dat donkere meubels eruit spatten en de ruimte optisch veel groter wordt.”

Eigenschappen van een design betonvloer

Een design betonvloer heeft niet dezelfde samenstelling als de andere gietvloeren. Dankzij de toevoeging van cement realiseren we een industriële, maar zeer warme look. Hier kunnen we natuurlijk nog kleurpigmenten aan toevoegen voor de juiste kleur voor uw woning of kantoorpand. U kunt de design betonvloer uitstekend combineren met vloerverwarming en dankzij de krachtvastheid en slijtvastheid van polyurethaan zijn we zeker van een duurzame en zwaar belastbare vloer die jarenlang mooi blijft. Ook schoonmaken is geen issue: even afnemen met lauwwarm water en een licht sopje en klaar is Kees.

Nieuwe betonvloer nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en is uw keuze gevallen op een betonvloer? Coatingvloer.nl is uw gietvloerspecialist met kennis van werkelijk van alle soorten gietvloeren. Vraag een offerte aan om snel te zien wat we voor u kunnen betekenen of doe inspiratie op in onze showroom. Neem contact op voor een afspraak.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan