Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Design betonvloer ECO in woning Almere

Een gezin in Almere koos onlangs voor een design betonvloer ECO in de kleur Perfect Grey. Voorheen hadden ze een zwarte vloer, waarop onder andere stof en vuil goed te zien was. Aan ons de uitdaging een vloer te vinden die vuil en stof niet al te duidelijk laat zien. Na een bezoekje aan onze showroom kozen ze voor de kleur ECO Perfect Grey.

Eigenschappen van een design betonvloer

Een design betonvloer wordt gemaakt van 90% cement en 10% polyurethaan. Hierdoor geniet u altijd van het mooie en industriële van beton, plus de warme en hygiënische kenmerken van polyurethaan. Een design betonvloer is een echte stoere en robuuste vloer die uiterst slijt- en stootvast is. Ook is dit type gietvloer zeer onderhoudsarm en duurzaam.

Industrieel, maar warm

De design betonvloer is dé vloer voor wie thuis een industriële en warme sfeer wil hebben. Dit type gietvloer combineert goed met zo’n beetje al het meubilair, maar springt er echt uit bij bijvoorbeeld bruine, groene en zwarte tinten. Omdat u een design betonvloer uitstekend kunt combineren met vloerverwarming, voelt de vloer ook letterlijk warm aan.

“Online sprong Coatingvloer boven de concurrentie uit en na de showroom bezocht te hebben, wilden we hier onze vloer bestellen.”

De juiste vloer

De klant had al ervaring met een donkere vloer en kende de nadelen hiervan. We gingen dus op zoek naar een mooie vloer waarbij stof en vuil minder snel zichtbaar zijn. Na een uitvoerig bezoek aan onze showroom koos het gezin voor een elegante grijze kleur. Deze industriële look complementeert de woning uitstekend en past perfect bij het meubilair.

Bezoek onze showroom

Bent u ook op zoek naar een nieuwe gietvloer? Wellicht is een design betonvloer dan wel iets voor u. Neem contact met ons op om inspiratie op te doen in onze showroom of vraag direct een offerte aan voor een scherpe prijsindicatie.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan