Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Design Beton Pure Elephant Grey in Hoofddorp

Onlangs mochten we maar liefst drie etages van een nieuwbouwwoning in Hoofddorp voorzien van Design Beton Pure. De klant koos voor de mooie kleur Elephant Grey voor een totale oppervlakte van 240 m2. De nieuwe betonvloer geeft de gehele woning een modern en strak uiterlijk en maakt het huis een mooi geheel.

Design Betonvloer

Een Design Betonvloer is een goede keuze als u op zoek bent naar een unieke vloer met een natuurlijke uitstraling. Of u nu een klassiek of modern interieur hebt, Design Beton Pure past echt overal bij. Wist u dat een betonvloer volledig egaal is? Er zitten geen scheurtjes, naden of drempels in, waardoor de vloer ook eenvoudig te reinigen is.

“We waren al bekend met Coatingvloer.nl, omdat ze in ons vorige huis ook een gietvloer hebben gelegd. We zijn zo enthousiast over hun werk dat we ze opnieuw hebben ingeschakeld om een gietvloer te leggen. Deze keer hebben we gekozen voor Design Beton Pure, omdat we helemaal weg zijn van de natuurlijke uitstraling. We zijn erg blij met het resultaat!”

Betonvloeren in verschillende kleuren

Wist u dat onze betonvloeren in heel veel verschillende kleuren beschikbaar zijn? Deze klant uit Hoofddorp koos voor de kleur Elephant Grey, die erg mooi bij de rest van het huis staat. Veel klanten kiezen voor een beige of grijze tint, maar we kunnen de vloer in iedere RAL- of NCS-kleur leveren. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden en er is altijd een kleur die perfect bij uw woning past.

Meer informatie over onze gietvloeren?

Wilt u meer informatie over onze gietvloeren ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en adviseren u over onze verschillende gietvloeren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom of vraag direct een scherpe offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan