Design Beton Pure Elephant Grey in Hoofddorp – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Design Beton Pure Elephant Grey in Hoofddorp

Design Beton Pure Elephant Grey in Hoofddorp

Onlangs mochten we maar liefst drie etages van een nieuwbouwwoning in Hoofddorp voorzien van Design Beton Pure. De klant koos voor de mooie kleur Elephant Grey voor een totale oppervlakte van 240 m2. De nieuwe betonvloer geeft de gehele woning een modern en strak uiterlijk en maakt het huis een mooi geheel.

Design Betonvloer

Een Design Betonvloer is een goede keuze als u op zoek bent naar een unieke vloer met een natuurlijke uitstraling. Of u nu een klassiek of modern interieur hebt, Design Beton Pure past echt overal bij. Wist u dat een betonvloer volledig egaal is? Er zitten geen scheurtjes, naden of drempels in, waardoor de vloer ook eenvoudig te reinigen is.

“We waren al bekend met Coatingvloer.nl, omdat ze in ons vorige huis ook een gietvloer hebben gelegd. We zijn zo enthousiast over hun werk dat we ze opnieuw hebben ingeschakeld om een gietvloer te leggen. Deze keer hebben we gekozen voor Design Beton Pure, omdat we helemaal weg zijn van de natuurlijke uitstraling. We zijn erg blij met het resultaat!”

Betonvloeren in verschillende kleuren

Wist u dat onze betonvloeren in heel veel verschillende kleuren beschikbaar zijn? Deze klant uit Hoofddorp koos voor de kleur Elephant Grey, die erg mooi bij de rest van het huis staat. Veel klanten kiezen voor een beige of grijze tint, maar we kunnen de vloer in iedere RAL- of NCS-kleur leveren. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden en er is altijd een kleur die perfect bij uw woning past.

Meer informatie over onze gietvloeren?

Wilt u meer informatie over onze gietvloeren ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en adviseren u over onze verschillende gietvloeren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom of vraag direct een scherpe offerte aan.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Design Betonvloer ECO Perfect Grey & Granito black in Amsterdam
Karakteristieke betonvloeren