Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Coatingvloer.nl levert voor De Sniep diverse gietvloeren

Plantage De Sniep is een nieuwbouwproject in Diemen waar rust, ruimte en groen de boventoon voeren. De drukte kan op tien minuten afstand in Amsterdam worden opgezocht. In de kindvriendelijke wijk worden verschillende soorten woningen gebouwd. De polder en het bos zijn op fietsafstand gelegen en het water ligt praktisch voor de deur. Hier komt De Sniep tot stand met woningen die door water en groen worden omringd. Bij de aankoop van een woning is het natuurlijk ook alvast leuk om na te denken over de inrichting ervan.

De basis van de inrichting bestaat uit de vloer en laat Coatingvloer.nl nu net de specialist in gietvloeren zijn die een ruime ervaring heeft met het aanbrengen van vloeren in woningen van nieuwbouwprojecten. De keuze uit gietvloeren is daarbij groot. Zo is er onder meer een mogelijkheid om te kiezen voor een designbetonvloer of voor een betonlook vloer met een levendig effect. De gietvloer kan ook in een enkele kleur worden aangebracht. Verder is woonbeton een bijzonder soort vloer die overigens net als de gietvloer uitstekend met vloerverwarming gecombineerd kan worden.

De rust en ruimte in de omgeving van de nieuwbouwwoningen kan ook in huis gerealiseerd worden door voor een gietvloer te kiezen. Dit type vloer is geheel naadloos, slijtvast en kan in alle kleuren geleverd worden. De prijzen per m2 zijn zeer acceptabel te noemen en buren kunnen met elkaar van de speciale burenkorting profiteren. Coatinvloer.nl biedt namelijk voor nieuwbouwprojecten een aantrekkelijke burenkorting als meerdere huishoudens in de buurt de keuze voor een gietvloer maken. De individuele keuze voor het type vloer en kleur kan uiteraard worden uitgevoerd.

Nog een voordeel van Coatingvloer.nl is dat de gietvloeren op professionele wijze gelegd worden door het eigen applicatieteam. Bovendien is er vanaf het eerste contact tot en met het definitieve resultaat sprake van projectbegeleiding op maat. De gietvloer kan vroegtijdig aangebracht worden, zodat de basis in het interieur er al ligt bij de oplevering van het nieuwbouwproject De Sniep.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.