Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer.nl als leverancier van gietvloeren in Gouden Harpbuurt

De Gouden Harpbuurt bevindt zich ten oosten van de RandstadRail en vormt een deelplan tussen het Gouden Hart en de Gouden Uilbuurt. In totaal worden er vierhonderd woningen gebouwd in een combinatie van koopwoningen, huurhuizen en zorgwoningen. Er komen meerdere voorzieningen, zoals een BSO, scholen voor het basisonderwijs en een grote groene speelplek. De sfeer die in de Gouden Harpbuurt uitgeademd wordt, is te vergelijken met de sfeer in de Uilbuurt en Griffelbuurt. Modern comfort wordt in de nieuwe buurt met traditionele kwaliteit gecombineerd. De huizen krijgen een dertigjaren stijl met een karakteristieke uitstraling.

Met betrekking tot het interieur van de nieuwe woningen in de Gouden Harpbuurt treedt Coatingvloer.nl op als leverancier in gietvloeren. De keuze in het assortiment met naadloze unieke vloeren is ruim, zodat er met persoonlijke wensen qua sfeer en uitstraling rekening gehouden kan worden. Naast de schitterende gietvloeren kan namelijk een keuze gemaakt worden voor originele betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton. In ieder huis kan een prachtige eenheid ontstaan, waarbij de gekozen vloer in vrijwel alle ruimte kan doorlopen. Dat creëert rust in een omgeving waar de huizen onderbroken worden door groen, singels en een gracht. Er zijn veel opties beschikbaar om de perfecte kleur te kiezen en het is ook van belang om te weten dat vloerverwarming ideaal is om met een gietvloer of woonbeton te combineren.

Coatingvloer.nl biedt als leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten aantrekkelijke kortingen. Deze korting wordt ook wel de burenkorting genoemd. Zo kunnen meerdere buren op een aantrekkelijke korting rekenen als gezamenlijk voor een unieke naadloze vloer van Coatingvloer.nl wordt gekozen. Het wordt heerlijk wonen in de Gouden Harpbuurt en nog aangenamer als het huis van een comfortabele en unieke gietvloer is voorzien. Er wordt projectbegeleiding op maat geboden en de vloer wordt door professionals aangebracht. Daarbij wordt gewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan