Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer brochures

De nieuwe Coatingvloer brochure 2021 is er! Deze prachtige brochure staat vol met inspiratie, de nieuwste interieurtrends en veel voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden in gietvloeren. Bent u op zoek naar een strakke vloer voor uw bedrijfspand? Bekijk dan de nieuwe Industriebrochure 2021 voor de mooiste bedrijfsvloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor de showroom.

Woonbrochure

In onze woonbrochure vindt u de mooiste projecten en de laatste trends op het gebied van interieur en gietvloeren. Maak kennis met Coatingvloer.nl, de gezichten achter het bedrijf en de visie waar we achter staan. Daarnaast vindt u in de woonbrochure uitgebreide beschrijvingen van de verschillende soorten gietvloeren en de prachtige foto’s van onze projecten.

Industriebrochure

In de industriebrochure ontdekt u de vele mogelijkheden in bedrijfsvloeren. Of u nu op zoek bent naar een gietvloer voor uw fabriek, horecabedrijf, winkel, kantoor, parkeergarage of showroom, u vindt alle informatie in de industriebrochure. Daarnaast vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende soorten gietvloer en de daarbij behorende samenstellingen en meestgebruikte toepassingen.

Onze projecten

In de brochures vindt u veel prachtige voorbeelden van onze eerdere projecten. Wist u dat er naast de projecten in de brochures veel meer voorbeelden op onze website te bekijken zijn? Hier vindt u de meest uiteenlopende projecten en inspirerende mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze brochure, gietvloeren of projecten neemt u contact met ons op. Wilt u onze vloeren liever in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar u nóg meer inspirerende voorbeelden vindt. Onze experts helpen u graag met het vinden van de perfecte gietvloer. Voor een directe prijsopgave vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan