Coating

Coating kent een brede toepasbaarheid en is bij Coatingvloer.nl een voordelige vloeroplossing. Deze toepasbaarheid wordt mogelijk gemaakt doordat coating een multifunctionele vloeroplossing is. Bovendien kunnen we op basis van uw wensen unieke kenmerken aan de vloer toevoegen. Hierdoor bieden we een vloer op maat aan. Dat dit vloersysteem prijstechnisch gezien zeer aantrekkelijk is, komt simpelweg doordat we een dunnere laag aanbrengen dan bij andere gietvloeren. De dunne laag staat de sterke, slijtvaste, beschermende en vloeistofdichte eigenschappen overigens niet in de weg.

Kies voor een coating van Coatingvloer.nl en profiteer van onze voordelen:

 • Coating in vele soorten en kleuren
 • Slijtvaste vloeroplossing voor een aantrekkelijke prijs
 • Gedurende het project een vast aanspreekpunt
 • Uw vloer wordt gelegd door ervaren specialisten
 • Kom onze coating bekijken in de ruime showroom

Collectie coatings

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw ruimte. Het is dan ook belangrijk dat uw nieuwe vloer exact voldoet aan uw wensen en daarnaast goed past bij de rest van het interieur. Bij Coatingvloer.nl heeft u daarom de keuze uit een ruime collectie coatings. Ontdek hier de belangrijkste eigenschappen van dit type vloeroplossing.

Dé kenmerken van een coating

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m2
Coating Woningen, magazijnen, fabrieken, werkplaatsen en garages Sterk, slijtvast, beschermend, vloeistofdicht, prijstechnisch voordelig 100% epoxy 3000 0,2 mm - 0,5 mm Vanaf € 26,- per m2

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit type vloer voor uw ruimte? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom in Amsterdam waar u onze gehele collectie vloeren bekijkt.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening Foto's recente projecten

Wat is coating?

Een coating is een dunne laag die als beschermlaag over de bestaande vloer wordt geplaatst. Waar een gietvloer vaak enkele centimeters dik is, is een coating minder dan 1 mm dik. Met behulp van een coating voorziet u uw huidige vloer van een nieuwe uitstraling. Bij een coating gaat het dus niet om een geheel nieuwe vloer, maar om een vernieuwde look en/of extra bescherming. Het is dan ook een voordelige oplossing voor over een bestaande vloer. De dunne laag heeft naast de mooie uitstraling een sterke, slijtvaste, beschermende en vloeistofdichte functie.

Voordelen coating

Wanneer u kiest voor een coating profiteert u van de volgende voordelen:

 • Volledig naadloos
 • Sterk en slijtvast
 • Systeem voor iedere toepassing
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Bestand tegen zware belasting (chemisch en mechanisch)
 • In alle kleuren te leveren (RAL, Sikkens en NCS)

Coating veelzijdig toepasbaar

Coating is veelzijdig toepasbaar en kan over verschillende soorten ondergronden worden aangebracht. Bijvoorbeeld over beton dat van zichzelf niet poriëndicht is en geen bescherming biedt voor vloeistof, oliën en chemicaliën die de grond in kunnen dringen. Ook knapt een betonvloer enorm op als er een gekleurde coating over wordt aangebracht. De ruimte krijgt een gehele nieuwe uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat er geen sprake is van hechting van vuil en stof aan de vloer, zodat het gemakkelijk is om het oppervlakte schoon te maken. Door de uitgebreide toepassingsmogelijkheden brengt Coatingvloer.nl deze vloer onder meer aan in garages, magazijnen, werkplaatsen en fabrieken. Onze coatings zijn eveneens geschikt om aangebracht te worden als balkonvloer of als vloer op een galerij.

Verschillende soorten coatings

Bij Coatingvloer.nl vindt u een ruime collectie coatings. Ontdek de verschillende soorten en ontdek welke type coating het beste past bij uw wensen en ruimte.

vloercoating

Vloercoating

Een vloercoating van Coating Vloer & Company is het aantrekkelijk geprijsde alternatief voor een gietvloer. We voorzien uw bestaande vloer van een strakke, naadloze laag die u alle voordelen van een gietvloer biedt, zoals onderhoudsgemak en vloeistofdichtheid. Ook onze vloercoatings zijn leverbaar in talloze kleuren, en u kunt zelfs kiezen voor een transparante vloercoating.


epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating

De epoxy vloercoating wordt vaak gebruikt in ruimtes waar hoge eisen worden getseld aan belastbaarheid, veiligheid en hygiëne van het vloeroppervlak. Coating Vloer & Company levert epoxy vloercoatings op maat, die geheel zijn samen te stellen op basis van uw persoonlijke wensen en eisen. Ze zijn aan te brengen over betonvloeren en cementvloeren heen en gaan jarenlang mee.


betoncoating

Betoncoating

De betoncoating is een duurzame afwerking voor de vloer van uw kelder, garage magazijn of werkplaats. Doordat hij bestaat uit een mengsel van hoogwaardige 2-componenten harsen wordt de toplaag van uw vloer keihard. Handig als u een vloer nodig hebt die tegen een stootje moet kunnen. Bovendien is de betoncoating zeer onderhoudsvriendelijk, en goed bestand tegen vocht, zuren en chemicaliën.


vloer coaten

Vloer coaten

Uw vloer coaten geeft uw vloer het strakke, naadloze uiterlijk van een gietvloer, maar is dunner en aantrekkelijker geprijsd. Onze hoogwaardige vloercoatings zijn ideaal voor zowel bedrijfspanden als woningen.


beton coaten

Beton coaten

Uw vloer van beton coaten is een prima manier om hem te voorzien van een hoogwaardige, keiharde toplaag. De betoncoatings van Coating Vloer & Company zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur en helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen.


epoxy coating

Epoxy coating

Een epoxycoating gaat jarenlang mee en kan goed tegen zware belasting. Ideaal dus als u op zoek bent naar een vloercoating die tegen een stootje kan. En dat is een uitspraak die zeker van toepassing is op de epoxycoatings van Coating Vloer & Company, die zijn namelijk twee keer zo sterk als beton!


coating betonvloer

Coating betonvloer

Een coating voor uw betonvloer verzekert u ervan dat uw betonvloer jaren mooi blijft. De coating zorgt er namelijk voor dat vuil en vocht geen kans krijgen om in de vloer te trekken. Bovendien wordt uw saaie grijze betonvloer met een coating van Coating Vloer & Company gewoon een stuk mooier. U kunt de coating voor uw betonvloer namelijk bestellen in vrijwel elke kleur die u wenst.


industrievloeren

Industrievloer

Onze industrievloeren zijn ijzersterk, zeer slijtvast en kunnen extreem zware belasting aan, zowel chemisch als mechanisch. Ook zijn ze stofvrij en kunnen ze antislip worden afgewerkt. Doordat ze bovendien brandvertragend werken, is een kunststofvloer de veiligste oplossing voor toepassing in een industriële omgeving.


fabrieksvloer

Fabrieksvloer

Een fabrieksvloer moet ijzersterk zijn, aangezien hij heel wat te verduren krijgt. De hoogwaardige fabrieksvloeren van Coating Vloer & Company zijn zowel chemisch als mechanisch hoog belastbaar en zijn dus ideaal voor toepassing in een industriële omgeving.


antislip vloer

Antislip vloer

Vocht kan voor gevaarlijke situaties en nare ongelukken zorgen, met alle vervelende gevolgen van dien. Met een antislipvloer van Coating Vloer & Company is dat verleden tijd. Onze antislipcoating maakt uw vloer veiliger en makkelijker beloopbaar, zowel in droge als in natte omstandigheden. En hij is zowel binnen als buiten toepasbaar.


magazijn vloer

Magazijnvloer

Elk magazijn is anders, maar een dinge hebben ze allemaal gemeen: de vloer wordt zeer intensief gebruikt en moet dus tegen een stootje kunnen. Onze kunststof magazijnvloeren en vloercoatings zijn uitstekend bestand tegen zware mechanische en chemische belasting en zij bovendien stofvrij en eenvoudig schoon te houden.


balkonvloer galerijvloer

Balkon- en galerijvloer

Voor vloeren die dag en nacht blootgesteld worden aan weersinvloeden en waarop veel gelopen wordt, is een toplaag nodig die slijtvast en antislip is, en die de ondergrond beschermt tegen beschadiging en erosie. De coatings voor balkon en galerij van Coating Vloer & Company zijn daarvoor een uitstekende en aantrekkelijk geprijsde oplossing.


living stone

Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer is een maatwerkvloer bij uitstek. Elke werkplaats is tenslotte uniek en brengt zijn eigen eisen aan belastbaarheid en afwerking met zich mee. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen: de werkplaatsvloer die er ligt moet ijzersterk en duurzaam zijn.


Kosten coating

De prijzen van coating worden aan de hand van het oppervlak, materiaal en afwerking samengesteld. Coating is aantrekkelijk geprijsd en wordt vaak gekozen als alternatief voor een gietvloer die veel duurder uitvalt.

Gemiddelde prijs voor een coating

Coating kan op oppervlakten van verschillende omvang worden aangebracht. De vloerafwerking is perfect voor grote vloeroppervlakten en is dan ook zeer aantrekkelijk voor grotere projecten. Dit voordeel uit zich in een korting op de m2 prijs die toeneemt bij een groter project. Voor een coating van 151 m2 betaalt u bijvoorbeeld een lagere m2 prijs dan voor dezelfde coating die we aanbrengen op een bestaande vloer met een oppervlak van 40 m2. Bekijk onderstaand tabel voor de gemiddelde kosten van een coating. Wilt u graag een exacte prijsberekening ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating prijs m2 excl. btw Prijs (excl. btw)
Coating 20-50 m2 Vanaf € 2.000 ,-
Coating 51-100 m2 € 40,35 per m2
Coating 101-150 m2 € 27,94 per m2
Coating 151-200 m2 € 25,14 per m2
“Voor mijn werkplaats was ik op zoek naar een nieuwe vloer. Een collega wees mij op een coating. Superblij mee. Ziet er prachtig uit, is zeer sterk en ook nog eens goedkoop.”- David uit Hoofddorp

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde vloeroplossing?

Materiaalkeuze

Coating kan samengesteld worden op basis van verschillende materialen. Epoxy is doorgaans een perfecte keuze als het gaat om de toepassing in ruimtes waar zware eisen gesteld worden aan het gebruik van de vloer. Uiteraard hebben alle soorten materialen invloed op de prijs.

Maatwerkoplossing met coating

Coatingvloer.nl biedt met coating een maatwerkoplossing voor elke ruimte. In een parkeergarage is het van belang dat er een veilige omgeving geboden wordt voor de bezoekers en gebruikers ervan. Antislip zorgt ervoor dat de vloer stroef wordt en zo ook bij slechte weeromstandigheden een veilige omgeving blijft. Epoxycoating is ijzersterk en geschikt voor een werkplaatsvloer, maar kan eveneens toegepast worden in fabrieken en magazijnen. Wij gaan graag met u in overleg om voor u een maatwerkoplossing te realiseren. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden, zoals waterhoudend, antislip, industrieel of design.

Coating aanbrengen

Het aanbrengen van coating kan het beste worden overgelaten aan professionals. Coatingvloer.nl heeft professionals die een applicatieteam vormen en uitermate kundig en ervaren zijn in het aanbrengen van coating. Het spreekt wellicht voor zich dat eerst de ondergrond gereed moet worden gemaakt om de vloer te kunnen aanbrengen. Alleen dan wordt de basis gelegd voor een goed resultaat. Oneffenheden blijven zichtbaar, maar indien gewenst kan er een egalisatie van de vloer plaatsvinden. Voordat de uiteindelijke vloer aangebracht wordt, komt er eerst een hechtingslaag op de ondergrond. Indien u bij ons de keuze voor deze vloerafwerking maakt, wordt u uitgebreid geïnformeerd over de stappen die doorlopen worden en wat er eventueel van u wordt verwacht.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een goede vloeroplossing voor uw bedrijf? Wellicht is een coating wel dé perfecte oplossing. We adviseren u graag, zodat u zeker weet dat u de juiste aankoop doet. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom in Amsterdam, waar u onze gehele collectie coatings bekijkt. Liever eerst een vrijblijvende prijsberekening ontvangen? Dit doet u eenvoudig via onderstaande button.

Onze gietvloer showroom

Kom langs in onze showroom in Amsterdam

In de showroom in Amsterdam laten we u graag onze coatings zien. Ook adviseren we u bij het nemen van beslissingen en ontvangt u een prijsindicatie. Maak vooraf even een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Showroom Coatingvloer.nl

Duivendrechtsekade 62
1096 AHAmsterdam

Onze showroom is enkel te bezoeken op afspraak. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur.

T: 020 – 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Klanten geven ons een 9.3 / 10 uit 78 waarderingen.