Coating: naadloze, sterke en slijtvaste vloer
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

Coating

Coating kent een breed toepassingsgebied en is bij Coatingvloer.nl een voordelige vloeroplossing. De brede toepassing wordt mogelijk gemaakt doordat coating een multifunctionele vloeroplossing is. Bovendien kunnen er unieke kenmerken aan de vloer worden toegevoerd. Hierdoor kan een maatwerkoplossing worden geboden. Dat dit vloersysteem prijstechnische gezien zeer aantrekkelijk is, komt simpelweg doordat er sprake is van het aanbrengen van een dunne laag. De dunne laag staat de sterke, slijtvaste, beschermende en vloeistofdichte eigenschappen overigens niet in de weg. U profiteert bij dit type vloerafwerking dan ook altijd van de volgende voordelen en kenmerken:

  • Volledig naadloos
  • Sterk en slijtvast
  • Systeem voor iedere toepassing
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Bestand tegen zware belasting (chemisch en mechanisch)
  • In alle kleuren te leveren (RAL, Sikkens en NCS)

Coating veelzijdig toepasbaar

Coating is veelzijdig toepasbaar en kan over verschillende soorten ondergronden worden aangebracht. Bijvoorbeeld over beton dat van zichzelf niet poriëndicht is en geen bescherming biedt voor vloeistof, olie en chemicaliën die de grond in kunnen dringen. Een betonvloer knapt er ook enorm van op als er een gekleurde coating over wordt aangebracht. De ruimte wordt er mooier van. Nog een voordeel is dat er geen sprake is van hechting van vuil en stof aan de vloer, zodat het gemakkelijk is om het oppervlak schoon te maken. Door de uitgebreide toepassingsmogelijkheden brengt Coatingvloer.nl deze vloer onder meer aan in garages, magazijnen, werkplaatsen en fabrieken. Onze coatings zijn eveneens bij uitstek geschikt om aangebracht te worden als balkonvloer of als vloer op een galerij.

vloercoating

Vloercoating

Een vloercoating van Coating Vloer & Company is het aantrekkelijk geprijsde alternatief voor een gietvloer. We voorzien uw bestaande vloer van een strakke, naadloze laag die u alle voordelen van een gietvloer biedt, zoals onderhoudsgemak en vloeistofdichtheid. Ook onze vloercoatings zijn leverbaar in talloze kleuren, en u kunt zelfs kiezen voor een transparante vloercoating.


epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating

De epoxy vloercoating wordt vaak gebruikt in ruimtes waar hoge eisen worden getseld aan belastbaarheid, veiligheid en hygiëne van het vloeroppervlak. Coating Vloer & Company levert epoxy vloercoatings op maat, die geheel zijn samen te stellen op basis van uw persoonlijke wensen en eisen. Ze zijn aan te brengen over betonvloeren en cementvloeren heen en gaan jarenlang mee.


betoncoating

Betoncoating

De betoncoating is een duurzame afwerking voor de vloer van uw kelder, garage magazijn of werkplaats. Doordat hij bestaat uit een mengsel van hoogwaardige 2-componenten harsen wordt de toplaag van uw vloer keihard. Handig als u een vloer nodig hebt die tegen een stootje moet kunnen. Bovendien is de betoncoating zeer onderhoudsvriendelijk, en goed bestand tegen vocht, zuren en chemicaliën.


vloer coaten

Vloer coaten

Uw vloer coaten geeft uw vloer het strakke, naadloze uiterlijk van een gietvloer, maar is dunner en aantrekkelijker geprijsd. Onze hoogwaardige vloercoatings zijn ideaal voor zowel bedrijfspanden als woningen.


beton coaten

Beton coaten

Uw vloer van beton coaten is een prima manier om hem te voorzien van een hoogwaardige, keiharde toplaag. De betoncoatings van Coating Vloer & Company zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur en helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen.


epoxy coating

Epoxy coating

Een epoxycoating gaat jarenlang mee en kan goed tegen zware belasting. Ideaal dus als u op zoek bent naar een vloercoating die tegen een stootje kan. En dat is een uitspraak die zeker van toepassing is op de epoxycoatings van Coating Vloer & Company, die zijn namelijk twee keer zo sterk als beton!


coating betonvloer

Coating betonvloer

Een coating voor uw betonvloer verzekert u ervan dat uw betonvloer jaren mooi blijft. De coating zorgt er namelijk voor dat vuil en vocht geen kans krijgen om in de vloer te trekken. Bovendien wordt uw saaie grijze betonvloer met een coating van Coating Vloer & Company gewoon een stuk mooier. U kunt de coating voor uw betonvloer namelijk bestellen in vrijwel elke kleur die u wenst.


industrievloeren

Industrievloer

Onze industrievloeren zijn ijzersterk, zeer slijtvast en kunnen extreem zware belasting aan, zowel chemisch als mechanisch. Ook zijn ze stofvrij en kunnen ze antislip worden afgewerkt. Doordat ze bovendien brandvertragend werken, is een kunststofvloer de veiligste oplossing voor toepassing in een industriële omgeving.


fabrieksvloer

Fabrieksvloer

Een fabrieksvloer moet ijzersterk zijn, aangezien hij heel wat te verduren krijgt. De hoogwaardige fabrieksvloeren van Coating Vloer & Company zijn zowel chemisch als mechanisch hoog belastbaar en zijn dus ideaal voor toepassing in een industriële omgeving.


antislip vloer

Antislip vloer

Vocht kan voor gevaarlijke situaties en nare ongelukken zorgen, met alle vervelende gevolgen van dien. Met een antislipvloer van Coating Vloer & Company is dat verleden tijd. Onze antislipcoating maakt uw vloer veiliger en makkelijker beloopbaar, zowel in droge als in natte omstandigheden. En hij is zowel binnen als buiten toepasbaar.


magazijn vloer

Magazijnvloer

Elk magazijn is anders, maar een dinge hebben ze allemaal gemeen: de vloer wordt zeer intensief gebruikt en moet dus tegen een stootje kunnen. Onze kunststof magazijnvloeren en vloercoatings zijn uitstekend bestand tegen zware mechanische en chemische belasting en zij bovendien stofvrij en eenvoudig schoon te houden.


balkonvloer galerijvloer

Balkon- en galerijvloer

Voor vloeren die dag en nacht blootgesteld worden aan weersinvloeden en waarop veel gelopen wordt, is een toplaag nodig die slijtvast en antislip is, en die de ondergrond beschermt tegen beschadiging en erosie. De coatings voor balkon en galerij van Coating Vloer & Company zijn daarvoor een uitstekende en aantrekkelijk geprijsde oplossing.


living stone

Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer is een maatwerkvloer bij uitstek. Elke werkplaats is tenslotte uniek en brengt zijn eigen eisen aan belastbaarheid en afwerking met zich mee. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen: de werkplaatsvloer die er ligt moet ijzersterk en duurzaam zijn.


Maatwerkoplossing met coating

Coatingvloer.nl biedt met coating een maatwerkoplossing voor elke ruimte. In een parkeergarage is het van belang dat er een veilige omgeving geboden wordt voor de bezoekers en gebruikers ervan. Antislip zorgt ervoor dat de vloer stroef wordt en er bij een nat oppervlak een veilige omgeving wordt geboden. Epoxycoating is ijzersterk en geschikt voor een werkplaatsvloer, maar kan eveneens toegepast worden in fabrieken en magazijnen. Wij gaan graag met u in overleg om voor u een maatwerkoplossing te realiseren. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden, zoals waterhoudend, antislip, industrieel of design.

Coating aanbrengen

Het aanbrengen van coating kan het beste worden overgelaten aan professionals. Coatingvloer.nl heeft professionals die een applicatieteam vormen en uitermate kundig en ervaren zijn in het aanbrengen van coating. Het spreekt wellicht voor zich dat eerst de ondergrond gereed moet worden gemaakt om de vloer te kunnen aanbrengen. Alleen dan wordt de basis gelegd voor een goed resultaat. Oneffenheden blijven zichtbaar, maar indien gewenst kan er een egalisatie van de vloer plaatsvinden. Voordat de uiteindelijke vloer aangebracht wordt, komt er eerst een hechtingslaag op de ondergrond. Indien u bij ons de keuze voor deze vloerafwerking maakt, wordt u uitgebreid geïnformeerd over de stappen die doorlopen worden en wat er eventueel van u wordt verwacht.

Prijzen

De prijzen van coating worden aan de hand van het oppervlak, materiaal en afwerking samengesteld door Coatingvloer.nl. Coating is aantrekkelijk geprijsd en wordt vaak gekozen als alternatief voor een gietvloer die veel duurder uitvalt.

Oppervlakte

Coating kan op oppervlakten van verschillende omvang worden aangebracht. Deze vloerafwerking is perfect voor grote vloeroppervlakken en daarmee wordt direct projectvoordeel geboden. Dit voordeel uit zich in een korting op de m2 prijs van coatings en neemt toe bij een groter project.

Materiaalkeuze

Coating kan samengesteld worden op basis van verschillende materialen. Epoxy is doorgaans een perfecte keuze als het gaat om de toepassing in ruimtes waar zware eisen gesteld worden aan het gebruik van de vloer. Uiteraard hebben alle soorten materialen invloed op de prijs.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is werkzaam in heel Nederland en is specialist in het aanbrengen van coating. Wij zijn dan ook onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Voor het aanvragen van een offerte die wij vrijblijvend toezenden, kunt u het aanvraagformulier gebruiken. Voor meer informatie of voor een bezoek aan de showroom van Coatingvloer.nl kunt u contact opnemen via 020-8452650.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl