Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Blauwe gietvloer

Een blauwe gietvloer is een in het oog springend vloersysteem; een toegevoegde waarde in elke moderne woning en elk bedrijfspand. Blauwe gietvloeren beschikken over dezelfde gunstige eigenschappen als gietvloeren in een grijze of andere kleur. Zo is een blauwe gietvloer onderhoudsvriendelijk, volledig vloeistofdicht, naadloos en zeer comfortabel. Kortom, alles wat u zoekt in een vloer vindt u in een blauwe gietvloer van Coating Vloer.

Een blauwe gietvloer in huis

Door een blauwe gietvloer in huis aan te brengen, geniet u van een naadloos geheel dat prettig aanvoelt en er mooi uitziet. Een blauwe gietvloer kan in elke ruimte van uw woning worden aangebracht. Zowel in de woonkamer als in de keuken, maar ook op zolder of in de studeerkamer. Prijstechnisch is het interessant om meerdere kamers of complete verdiepingen in uw woning te voorzien van een gietvloer. Naarmate de oppervlakte toeneemt, hoe lager de prijs van de gietvloer. Een gietvloer in de kleur blauw is een echte aanwinst voor moderne huishoudens waarbij kleur al een belangrijke rol speelt in het interieur of moet gaan spelen.

Blauwe gietvloeren voor bedrijven

Kantoren en bedrijfspanden met een hedendaags interieur kiezen sneller voor een gietvloer in een opvallende kleur, zoals blauw of rood. Ook ondernemingen waarbij blauw onderdeel uitmaakt van de bedrijfskleuren laten vaak een blauwe gietvloer aanbrengen door de professionals van Coating Vloer. Door de opvallende verschijning zullen uw klanten uw bedrijf op een positieve manier onthouden. Het blauwe loopoppervlak zal ook worden gewaardeerd door uw personeel en leveranciers.

Een blauwe gietvloer is niet alleen geschikt voor moderne kantoorpanden, maar kan ook prima worden toegepast in garages, showrooms en winkels. De blauwe gietvloer kan zelfs worden aangebracht met een antsliplaag en vloerverwarming. Wij komen graag bij u langs om de vele mogelijkheden met u door te nemen.

Verschillende gietvloeren in het blauw

Naast gietvloeren voorzien wij ook andere vloeren van een opvallende blauwe kleur. Coating Vloer levert onder andere epoxyvloeren, troffelvloeren, MMA vloeren, vloercoatings en andere industrievloeren in het blauw. Ook woonbeton en design gietvloeren leveren wij in het blauw.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze gietvloeren of advies neemt u contact met ons op via 020 845 2650 of via info@coatingvloer.nl. U bent ook welkom in onze showroom in Amsterdam. Als u langs wilt komen, adviseren wij om een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u hebben.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan