Een betonvloer in een woning in Hillegom | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een betonvloer in een woning in Hillegom

Een betonvloer in een woning in Hillegom

Een primeur! Dit zijn de eerste foto’s van onze nieuwe Design Betonvloer Pure, een andere uitvoering van een betonvloer dan de Design Betonvloer Eco. Het verschil met de Design Betonvloer Eco is dat de Pure uitvoering matter is, en een meer gemêleerd effect heeft. Wij hebben de Design Betonvloer Pure in deze woning op ruim 130 vierkante meter aangebracht.

Waarom een Design Betonvloer?

De bewoners van deze woning hebben erg lang een houten vloer gehad. Maar na een verbouwing van de woning was het tijd voor een nieuwe vloer. Een volledig egale vloer was de wens. Een betonvloer is dan een perfecte keuze. Een Design Betonvloer is een naadloze vloer die volledig met de hand wordt aangebracht. Daardoor sluit de vloer naadloos aan op muren en andere vloeren. Doordat de Design Betonvloer Pure nog meer een gemêleerd effect heeft dan de Design Betonvloer Eco zie je heel goed dat de vloer met de hand is aangebracht. Een prachtig effect!

Een grijze betonvloer

Er is door de bewoners gekozen voor de grijstint ‘Moss’. Het was liefde op het eerste gezicht toen ze de kleur in onze showroom zagen. Moss is een van onze warmste grijstinten die heel licht naar bruin neigt. In deze woning staat de kleur erg mooi bij de meubels van donker hout.

We zijn erg tevreden over de vloer, het is een vloer waarop geleefd kan worden. Ook is het een perfecte combinatie met de vloerverwarming.

Een mix van materialen

Er is in de woning een leuke mix van materialen gebruikt. Hierdoor is het interieur stijlvol en tegelijkertijd speels en gezellig. Zo is er de stoere betonvloer, de chique muur met barok behang, zijn er verschillende prachtige houten meubels en de eetkamerstoelen zijn gemaakt van stoer leer. Ook ligt de woonkamer lager dan de open keuken, wat een leuk effect heeft.

Een betonvloer in uw woning?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over onze betonvloeren. Ook bespreken we de diverse opties met u. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren in heel Nederland.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een betonlook gietvloer in een woning in Alphen aan den Rijn
Een betonlook gietvloer in een woning in Hoef en Haag