Betonvloer woning: naadloos en stofbestendig
Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer woning

Een betonvloer woning is een prachtige basis in het interieur dat meteen een ruimtelijke effect en speelse en stoere uitstraling krijgt. Het stoere karakter komt naar voren bij een betonvloer woning door het cementgebonden materiaal dat wordt gebruikt. De speelse uitstraling is te vinden in de gemêleerde structuur in het oppervlak. Die ontstaat namelijk op het moment van aanbrengen van het vloersysteem. Bovendien is er sprake van comfort en gemak op alle gebieden.

Betonvloer woning: ideaal om te wonen

Het wonen in een huis moet comfort en gemak geven om u zich er helemaal thuis te kunnen voelen. Deze basis wordt gebracht met de combinatie betonvloer woning. U denkt misschien hoe kan een betonvloer woning nu comfort en gemak bieden, maar dat is echt waar. Het gaat hier namelijk natuurlijk niet om echt beton, want dat is kaal, hard en totaal niet prettig om op te wonen. De cementgebonden designvloeren die wij bieden, zijn ideaal om te wonen en daar komt nog bij dat het vloersysteem ook warm van zichzelf is en dus niet koud en kil aanvoelt.

Betonvloer woning voor naadloos gemak

In ieder huis waar geleefd wordt, zal schoongemaakt moeten worden. Daar komt bij dat er bepaalde vloeren zijn die ook nog eens groot onderhoud nodig hebben. Dat is bij de combinatie betonvloer woning echter niet het geval. Hiermee wordt namelijk naadloos gemak geboden zonder dat groot onderhoud nodig is. Uiteraard verdient de betonvloer in uw woning wel een regelmatige schoonmaakbeurt, maar het is heel eenvoudig om de vloer te reinigen met een stofzuiger, stofdweil of vochtige dweil.

Advies over betonvloer woning

Er is meer mogelijk dan u op het eerste gezicht verwacht bij de combinatie betonvloer woning. Daarom zijn wij graag bereid u van informatie en van advies te voorzien over de realisatie van een betonvloer in uw woning. Komt u daarvoor naar onze showroom? Dan stellen wij het op prijs als u vooraf even telefonisch een afspraak maakt. De showroom is namelijk alleen op afspraak geopend.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl