Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een betonvloer in een restaurant in Amstelveen

Betonvloer restaurant

In het Stadscafe De Pannenkoek eet je pannenkoeken in stijl, want er ligt nu een prachtige betonvloer. Wij hebben er de praktische Design betonvloer ECO aangebracht. De betonvloer ligt in het gehele eetge-deelte en vormt een mooie basis van het hippe interieur. De moderne inrichting en de strakke betonvloer staan erg goed bij elkaar.

Een grijze betonvloer

Er is door de eigenaars gekozen voor een Design betonvloer ECO in de tint ‘Perfect Grey’. Een mooie grijze kleur die tijdloos en ook praktisch is. Grijs is populair voor betonvloeren omdat deze kleur de originele kleur van een betonvloer is, maar ook omdat je op grijs vuil minder snel ziet zitten. Een slimme keuze! In totaal hebben we in het restaurant op 96 vierkante meter de betonvloer aangebracht.

We zijn zeer tevreden over Coatingvloer. Als we een volgend restaurant gaan openen komen we zeker bij ze terug!

Een praktische betonvloer

Een Design betonvloer ECO is een praktische betonvloer en daarom de ideale vloer voor in de horeca. Een betonvloer is volledig strak en naadloos en daardoor erg hygiënisch. Vuil verzameld zich niet in kieren of voegen en omdat de vloer volledig naadloos is, is de vloer erg makkelijk schoon te maken. Daarnaast is een betonvloer erg sterk, waardoor het een slimme investering is voor bedrijven. De vloer gaat namelijk lang mee.

Een hip pannenkoeken restaurant

Het Stadscafe De Pannenkoek is hip ingericht. Het interieur is vooral industrieel, maar tegelijkertijd ook gezellig. Het grote vloerkleed en de muur van mos zijn bijzondere elementen die meteen opvallen. En de vele lampen zorgen voor nog meer sfeer. Er zijn grote tafels voor een grote familie of een groep vrienden, maar ook genoeg tafeltjes voor twee. En voor de allerkleinsten is er een speciaal hoekje gemaakt waar ze samen kunnen eten. De grijze betonvloer vormt een mooie basis van dit hippe interieur.

Nog een andere gietvloer

In het restaurant hebben we ook een andere gietvloer aangebracht in de keuken en de toiletten. Hier ligt nu een EP gietvloer A300. Daarover binnenkort meer in een andere blog.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een Design betonvloer ECO, of wilt u er graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct online een offerte aan. Wij hebben jarenlange ervaring met het aan-brengen van betonvloeren en andere gietvloeren. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.