Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Zaandam

In deze nieuwbouwwoning in Zaandam ligt de prachtige Design Betonvloer ECO in de kleur Oxid. Wij hebben de vloer in de woning op 100 vierkante meter aangebracht. De bewoonster is erg blij met de vloer. Ze krijgt er veel leuke reacties over.

Een vloer met een bijzondere uitstraling

De Design Betonvloer heeft een bijzondere uitstraling. Als je binnenloopt lijkt de vloer wel van fluweel te zijn! Dat komt door het wolkerige effect van de vloer, wat ontstaan is omdat de vloer met de hand is aangebracht. De bewoonster is ook erg blij met de kleur van de vloer. Dat was liefde op het eerste gezicht. Na het bezoek aan onze showroom is ze nog bij andere gietvloeraanbieders langs geweest, maar nergens vond ze zo’n mooie kleur als de Oxid.

Een Design Betonvloer

De Design Betonvloer is een schitterende naadloze vloer met een robuuste uitstraling. Een Design Betonvloer bestaat deels uit beton en deels uit de kunsthars polyurethaan. Hierdoor heeft de vloer de stoere en natuurlijke uitstraling van een betonvloer én is de vloer geschikt voor een huis. Een vloer van 100% beton is dat namelijk niet. Door de kunsthars voelt de vloer comfortabel aan en is de vloer volledig naadloos. Ook is onze Design Betonvloer sterk en duurzaam.

Ik ben heel blij met de betonvloer. Vooral de kleur is heel mooi. Nergens heb ik een grijstint gevonden die zo warm en levendig is. Hij is perfect!

Een warm en modern interieur

Het interieur is warm en modern. Ondanks dat er veel kleuren zijn gebruikt, oogt het toch rustig. De warme grijze kleur van de betonvloer staat mooi bij de mosterdgele fluwelen stoelen, de lichtblauwe fauteuils en de lichtbruine bank. Wat verder opvalt is dat er veel unieke voorwerpen in het huis staan. Zoals het borstbeeld en de opvallende papieren lamp.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan