Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning op de Utrechtse Heuvelrug

De bewoners van deze woning wonen er pas net. Omdat ze verhuisd zijn naar een nieuwbouwwoning hebben ze voor de hele woning nieuwe vloeren uitgezocht. Na jaren een PU gietvloer te hebben gehad wilden ze graag weer een naadloze vloer, maar wel net wat anders dan de gietvloer. Ze hebben daarom gekozen voor onze Design Betonvloer ECO.

Een vloer met een natuurlijke uitstraling

De Design Betonvloer ECO heeft een mooie natuurlijke en robuuste uitstraling. In de vloer is duidelijk een patroon te zien. De bewoners vinden dat de vloer ook een industrieel uiterlijk heeft en dat hij perfect past bij de rest van het interieur. We hebben de betonvloer in deze woning op 125 vierkante meter aangebracht.

We zijn erg tevreden met de vloer. Hij ziet er super natuurlijk uit. We vinden hem prachtig!

Reistrofeeën en rustige kleuren

De woning heeft grote ramen en glazen deuren waardoor veel licht naar binnenvalt. Hierdoor komt de betonvloer mooi uit. In het interieur zijn vooral rustige tinten gebruikt. Het interieur heeft een heel persoonlijk tintje door de verschillende reistroffeeën die de bewoners hebben meegenomen uit verre landen. Zoals de grote ronde schrijf en het boeddhabeeld.

Waarom kiezen voor een betonvloer?

Er zijn verschillende redenen om voor een Design Betonvloer ECO te kiezen. Veel mensen kiezen voor de vloer omdat ze de mooie uitstraling van de vloer waarderen. Een betonvloer past goed bij diverse interieurstijlen. Maar het is ook een praktische vloer die lang meegaat. Ook is de betonvloer in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan