Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Hoofddorp

Het is erg slim om in een nieuwbouwwoning een Design betonvloer ECo te laten plaatsen. Want een betonvloer kan door ons vaak al voor de oplevering worden gelegd. Zo kunt u meteen van de vloer genieten en kunt u sneller verhuizen. Daarnaast staat de naadloze vloer erg mooi in een strakke nieuwbouwwoning. Zo ook in deze woning in Hoofddorp.

Een design betonvloer

Er is door de bewoners van deze woning gekozen voor een Design betonvloer ECO in de tint ‘ Perfect Grey’. Dit is onze meest populaire kleur. Wij hebben in totaal op 80 vierkante meter de betonvloer aangebracht. De bewoners van deze woning zijn een gezin met twee kinderen. Voor gezinnen is een betonvloer een perfecte vloer. De vloer is namelijk erg comfortabel, wat de vloer ook veilig maakt voor jonge kinderen. Daarnaast is de naadloze vloer vochtwerend en daardoor makkelijk schoon te maken.

We zijn erg blij met de vloer. Hij ligt er erg mooi bij. Ook is het zo fijn dat hij  makkelijk schoon te maken is.

Lichte en open woning

De moderne woning is licht en open. De woonkamer, eetkamer en de keuken zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is één mooie open ruimte. De woonkamer ligt direct aan de tuin en door de hoge glazen deuren komt veel licht naar binnen. De Design betonvloer ECO komt prachtig uit in het licht.

Sfeervol interieur

De betonvloer vormt een mooie basis van een sfeervol interieur. De woning is minimalistisch ingericht, maar er is er zijn ook verschillende warme kleuren gebruikt. Vooral de prachtige leren bank en leren stoelen brengen kleur in de ruimte. Daarnaast zijn er opvallende schilderijen opgehangen en zien we hier en daar mooie planten. Het geheel is modern en sfeervol.

Een gietvloer bij u thuis?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Of heeft u interesse in een van onze andere naadloze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan