Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Amersfoort

In deze moderne nieuwbouwwoning in Amersfoort hebben we een Design betonvloer ECO geplaatst. Zowel op de benedenverdieping als op de eerste verdieping ligt nu een naadloze betonvloer. In totaal op 150 vierkante meter.

Een grijze betonvloer

De bewoners van de woning hebben gekozen voor een betonvloer in de tint ‘ Perfect Grey’. Dit is onze populairste tint. De naam zegt het al, het is de perfecte tint grijs! Grijs is een geliefde kleur voor een betonvloer, omdat het erg makkelijk met andere kleuren te combineren is. Daarnaast is het tijdloos. Ook is grijs praktisch, want vuil is er minder snel op te zien. De bewoners hebben voor deze kleur gekozen omdat ze houden van minimalistische kleuren als grijs en zwart.

Onze ervaring met Coatingvloer.nl is erg goed. We zijn tevreden zowel over de uitvoering als over de begeleiding.

Een betonvloer combineren met vloerverwarming

Een Design betonvloer ECO is erg goed te combineren met vloerverwarming. Omdat de vloer dun en elastisch is, past de vloer zich goed en snel aan aan de warmte van de verwarming. Zo kan de warmte snel in de ruimte verspreiden. Mede daarom hebben de bewoners van deze woning gekozen voor een betonvloer.

Een stoer en modern interieur

Het interieur van deze woning doet bijna zakelijk aan. Het is stoer en modern. We zien veel grijs, wit en zwart. De meubels hebben strakke vormen, wat ook geldt voor het prachtige kookeiland. Er is ook hout gebruikt. Zo is een opvallende hoek met verticale houten planken die we ook in de keuken zien, een grote houten kast en een houten tafel. Een schitterend kleurrijk schilderij van een olifant brengt meer kleur in de ruimte. In de woonkamer vormt een groot zwart vloerkleed een contrast met de grijze gietvloer. Dit maakt de zithoek één mooi geheel. De grijze Design betonvloer ECO staat perfect bij dit moderne interieur.

Een betonvloer van Coatingvloer.nl

Heeft u interesse in een betonvloer van Coatingvloer.nl? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u de verschillende opties bekijken. Wilt u eerst meer weten over de prijs van een betonvloer? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.