Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

In deze nieuwbouwwoning in Almere hebben we een Design Betonvloer geplaatst in de kleur ‘Perfect Grey’. De vloer ligt in totaal op 140 vierkante meter. De bewoners hebben ons in 2017 al gevonden via Google. Toen ze toentertijd onze showroom hebben bezocht waren ze meteen verkocht! De nieuwe vloer moest een betonvloer worden.

Even wachten op de oplevering

De bouw van de woning heeft helaas een tijd stilgestaan. Daarom zijn de bewoners later nog een keer teruggekomen naar de showroom om te zien of ze de vloer nog steeds mooi vonden. Dat was zo, en toen de woning opgeleverd was hebben we de vloer kunnen plaatsen.

Hout en grijstinten

De woning is rustig en sfeervol ingericht. In de woonkamer komt zowel hout als verschillende tinten grijs steeds terug. Dat maakt het één mooi geheel. De grote hoekbank is schitterend en vormt het centrum van de woonkamer. De de keuken van hout is stoer en weer eens wat anders.

Een unieke vloer

Een Design Betonvloer is een mooie naadloze vloer die door ons team op ambachtelijke wijze met de hand wordt aangebracht. U kunt dan ook aangeven welke mate van lijnenspel u graag in de vloer wilt hebben. De Design Betonvloer is een unieke vloer die veel voordelen heeft in vergelijking met een traditionele betonvloer.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan