Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer in een verbouwde woning in Amstelveen

Betonvloer woning Amstelveen

Deze woning in Amstelveen is volledig verbouwd. Een onderdeel van de verbouwing was het aanleggen van een nieuwe vloer op de begane grond. De klanten hebben gekozen voor een Design betonvloer ECO. Ze vinden het een schitterende vloer!

Een moderne woning in Amstelveen

De begane grond bestaat uit een grote woonkamer met een open woonkeuken. Een gehele wand heeft uit hoge ramen met een schitterend weids uitzicht over de weilanden. Het resultaat van de verbouwing is schitterend, met een moderne keuken, een prachtige vloer en mooi afgewerkte muren.

Er is in het interieur voor tijdloze kleuren gekozen. De grijze betonvloer staat mooi bij de witte muren en de zwarte keuken. De woning is verder chique en modern ingericht. Veel meubels hebben dezelfde stijl, met zwart ijzer, strakke vormen en hout. De houten wand en de zandkleurige hoekbank brengen warmere kleuren in het interieur. Het totaalplaatje is erg harmonieus.

We zijn erg tevreden over de Design betonvloer ECO. Dit was verreweg de mooiste vloer die we konden vinden

Een design betonvloer

Een Design betonvloer ECO lijkt twee druppels water op een klassieke betonvloer. Zo zijn er in de vloer lichte tekeningen te zien, omdat de betonvloer op ambachtelijke wijze met de hand wordt aangebracht. Dit maakt elke bet-onvloer uniek!

Toch zijn er grote verschillen tussen een Design betonvloer ECO en een klassieke betonvloer. Een Design betonvloer ECO is zeer geschikt voor in woningen, terwijl een klassieke betonvloer dat minder is. Een Design betonvloer ECO is comfortabel, vochtwerend en duurzaam. Deze eigenschappen ontbreken bij een klassieke betonvloer. Door de klanten is gekozen voor een betonvloer in de kleur ‘ Perfect Grey’, een grijstint die de vloer qua uiterlijk nog meer laat overeenkomen met een klassieke betonvloer.

Het plaatsen van een betonvloer

Een betonvloer wordt door ons team in meerdere fase’s geplaatst. Een Design betonvloer ECO heeft namelijk meerdere lagen, die volledig moeten opdrogen voordat de volgende laag geplaatst kan worden. In deze woning lagen tegels. Wij hebben de tegels eerst geëgaliseerd voordat we de betonvloer hebben aangebracht

Een betonvloer in uw eigen woning?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Daar laten we u graag alle mogelijkheden van een betonvloer zien.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan