Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Betonvloer Utrecht

Als u in Utrecht een bedrijf zoekt dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van betonvloeren dan is Betonvloer Utrecht de specialist die u zoekt. Wij hebben verschillende soorten vloeren in het aanbod beschikbaar die uiteraard voor ieder project op maat worden samengesteld. Dat is ons uitgangspunt en daar adviseert Betonvloer Utrecht u ook graag bij. De kennis en ervaring hebben wij in huis met ook nog een applicatieteam dat de vloer naadloos en perfect aanbrengt.

Betonvloer Utrecht voor comfortabele vloeren

Er worden aan vloeren in woningen natuurlijk extra eisen gesteld ten aanzien van het comfort en de warmte. De vloeren van Betonvloer Utrecht zijn uitermate comfortabel en voelen warm aan, zodat aan deze eisen al wordt voldaan. De eisen kunnen zelfs wat dat betreft overtroffen worden door voor een combinatie met vloerverwarming te kiezen. Dit realiseert Betonvloer Utrecht op verzoek gecombineerd, zodat u geen ander bedrijf voor het aanbrengen van verwarming onder de vloer hoeft in te schakelen.

Onderhoudsvriendelijke vloer van Betonvloer Utrecht

Betonvloer Utrecht levert onderhoudsvriendelijke vloeren aan bedrijven en particulieren. De vloeren worden namelijk naadloos gelegd zonder kieren of naden. Dat zorgt al voor een hygiënische basis. Bovendien is de vloer zo afgewerkt dat stof en vuil niet gaan kleven aan het oppervlak, waardoor het schoonmaken van deze onderhoudsvriendelijke vloer een fluitje van een cent is. U hoeft bovendien niet aan groot onderhoud te denken, zoals bij een parketvloer, want de vloeren van Betonvloer Utrecht hebben dat niet nodig.

Projectkorting bij Betonvloer Utrecht

Betonvloer Utrecht biedt betonvloeren aan voor scherpe prijzen, maar daar bovenop kunt u ook nog van een korting profiteren. Dit betreft een zogenoemde projectkorting die al snel kan worden toegepast als het project een bepaalde omvang heeft. De korting van Betonvloer Utrecht is progressief van karakter en dat houdt in dat deze verder kan oplopen naarmate uw project meer vierkante meters kent. Het is altijd vrijblijvend om online een offerte bij Betonvloer Utrecht aan te vragen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.