Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Rotterdam

Betonvloer Rotterdam biedt een variatie aan onderhoudsvriendelijke vloeren die in meerdere kleurtinten beschikbaar zijn. De betonvloeren van Betonvloer Rotterdam zijn op maat af te werken en passen daarom ook bij een diversiteit aan interieurstijlen. De vloeren die wij bieden, kunnen op uiteenlopende manieren worden opgebouwd. Er zijn dan ook verschillende typen beschikbaar, zodat onder meer met het gebruiksdoel rekening gehouden kan worden.

Ideale vloerafwerking van Betonvloer Rotterdam

Betonvloer Rotterdam biedt particulieren en bedrijven in Rotterdam de mogelijkheid om voor een ideale vloerafwerking te kiezen. De vloeren die wij in het assortiment hebben, worden naadloos gelegd en de uitstraling wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Er kan bijvoorbeeld bij de look van beton met een meer grove structuur gewerkt worden of voor een meer elegante structuur worden gekozen. Dat geeft een verfijnd effect. Het onderhoudsvriendelijke karakter komt voort uit het naadloos aanbrengen van de vloer.

Betonvloer Rotterdam voor veelzijdige toepassing

Betonvloeren bieden vele mogelijkheden en Betonvloer Rotterdam is dan ook in te schakelen voor veelzijdige toepassingen. Zo brengen wij deze unieke vloeren niet alleen aan in woningen, maar ook in kantoren, winkels en showrooms waar waarde wordt gehecht aan een bepaalde uitstraling. De toepassingsmogelijkheden zijn in elk geval zeer gevarieerd, zodat altijd met persoonlijke wensen en eisen die aan de ruimte gesteld worden, rekening gehouden kan worden door Betonvloer Rotterdam.

Betonvloer Rotterdam ook voor combinatie met vloerverwarming

Het comfort van de vloeren van Betonvloer Rotterdam is al groot, maar wie waarde hecht aan een gelijkmatige warmteverdeling op het vloeroppervlak kan nog een stapje verder gaan. Betonvloer Rotterdam biedt namelijk de mogelijkheid om vloerverwarming in te bouwen in combinatie met een betonvloer. De combinatie wordt door ons uitgevoerd, zodat u niet een externe partij hoeft in te schakelen voor het aanleggen van de vloerverwarming. Informeer gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Online is het mogelijk een offerte voor een betonvloer aan te vragen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan