Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Noord Holland

Betonvloer Noord Holland is een specialist in de realisatie van projecten waar gekozen wordt voor de toepassing van een betonvloer. De vloeren van Betonvloer Noord Holland kennen een veelzijdige toepassing en worden dan ook aangeboden voor de particuliere en voor de zakelijke markt. De vloeren zijn praktisch, bijzonder origineel, maar ook slijtvast, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Wij leveren de vloer niet alleen, maar brengen deze ook professioneel aan. Hiervoor hebben wij namelijk een ervaren applicatieteam in dienst.

Betonvloer Noord Holland voor renovatie en nieuwbouw

De vloeren van Betonvloer Noord Holland zijn geschikt voor uiteenlopende projecten en daarin wordt geen onderscheid gemaakt tussen renovatie en nieuwbouw. Betonvloer Noord Holland legt namelijk zowel betonvloeren aan in nieuwbouwprojecten als in renovatieprojecten. Overigens kan de vloer ook doorlopen op de trap. Het materiaal is namelijk eveneens geschikt om als trapbekleding te gebruiken. Er ontstaat dan één geheel met een originele uitstraling.

Vloer met vloerverwarming van Betonvloer Noord Holland

Betonvloer Noord Holland creëert fraaie vloeren, maar onze dienst verlening gaat verder. Het is namelijk ook mogelijk om een betonvloer met vloerverwarming te combineren. Hiervoor vindt u bij Betonvloer Noord Holland alles onder één dak. Het comfort in uw huis wordt hierdoor nog groter en bovendien zijn onze betonvloeren perfect voor verwarming onder de vloer. De warmte wordt namelijk snel en efficiënt doorgeleid en er ontstaat een gelijkmatige verdeling van de warmte over de vloer.

Prijzen bij Betonvloer Noord Holland

De prijzen van betonvloeren variëren bij Betonvloer Noord Holland. Dat is op zich ook logisch, want een klein project kent een andere prijs in vergelijking met een groot project. Daar komt nog bij dat de variatie ook te zien is in de kortingen die Betonvloer Noord Holland verstrekt in de vorm van staffelkorting die toeneemt naarmate het oppervlak groter is. Wij stellen u graag in de gelegenheid om online en prijsopgave voor een betonvloer naar keuze aan te vragen. De offerte ontvangt u binnen vijf werkdagen nadat wij de aanvraag binnen hebben gekregen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan