Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Purmerend

In deze nieuwbouwwoning in Purmerend hebben we op alle verdiepingen een Design Betonvloer aangebracht. Omdat een betonvloer in meerdere fases wordt aangebracht, konden de bewoners de woning een paar dagen niet betreden. Maar ze hebben wel geregeld door het raam naar binnen gespiekt en elke keer zagen ze de vloer steeds mooier worden! Ze zijn erg blij met het resultaat. We hebben de betonvloer in totaal op 146 vierkante meter aangebracht.

Een betonvloer na een houten vloer

In de vorige woning hadden de bewoners een houten vloer. Ze wilden graag iets anders, maar het idee van een gietvloer sprak nog niet volledig aan. Via een zoektocht op het internet zijn ze bij onze showroom terecht gekomen. Waar ze uit nieuwsgierigheid een afspraak hebben gemaakt. Eenmaal binnen was het liefde op het eerste gezicht met onze Design Betonvloer. De Design Betonvloer heeft een robuuste en levendige uitstraling, net als bij een houten vloer.

De vloer is prachtig! We zijn erg tevreden met onze keuze.

Een grijze betonvloer

De bewoners hebben gekozen voor de grijstint ‘Perfect Grey’. Dit is onze populairste kleur. ‘Perfect Grey’ heeft warmte en een mooie diepte. Grijs is zo populair voor onze betonvloeren omdat het een tijdloze kleur is. U kunt er allerlei kleuren mee combineren en de kleur straalt rust uit. Ook is grijs de authentieke kleur van beton, waardoor de echte betonlook versterkt wordt.

Blauwe en okergele accenten

De woning is sfeervol ingericht met een mooie balans aan kleuren. Grijs is een van de basiskleuren, die natuurlijk terugkomt in de betonvloer, maar ook in de bank en de eetkamerstoelen. Daarnaast zijn blauw en okergeel terugkomende kleuren. Zo zijn er de prachtige fauteuils, de velours eetkamerstoelen en de industriële lamp met gouden kap. Een muur is in de woonkamer blauw geverfd, wat voor nog meer kleur zorgt in de ruimte! Deze kleur blauw komt ook terug in het tapijt en de kussentjes.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een Design Betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.