Betonvloer Maastricht: koop een betonvloer op maat
Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Betonvloer Maastricht

Iedereen in Maastricht die van plan is om een betonvloer te laten aanbrengen, kan daarvoor het beste terecht bij Betonvloer Maastricht. Als specialist hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en uiteraard is onze kennis altijd actueel. Kleine projecten voeren wij even professioneel uit als grote projecten. Zo is Betonvloer Maastricht niet alleen inzetbaar om bestaande woningen of nieuwbouw van een unieke vloer te voorzien, maar ook voor de realisatie van zakelijke projecten. Daarbij kunt u denken aan vloeren voor winkels, showrooms en kantoren.

Multifunctionele vloeren van Betonvloer Maastricht

Betonvloer Maastricht heeft een assortiment met multifunctionele vloeren beschikbaar. De vloeren zijn multifunctioneel doordat deze evengoed gebruikt kunnen worden om op te wonen als om op te werken. Bovendien is er een geweldige uitstraling en zijn de eigenschappen die van toepassing zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam en comfortabel. Er is wat dat betreft dan ook sprake van vloeren die multifunctioneel inzetbaar zijn voor de meest uiteenlopende projecten.

Uitstekende service en kwaliteit bij Betonvloer Maastricht

Het is prettig om te weten dat een bedrijf service en kwaliteit levert zonder dat daarover twijfels hoeven te bestaan. Betonvloer Maastricht garandeert u dat er service en kwaliteit geleverd wordt. Wij streven het hoogste haalbare na als het gaat om het bieden van onze service en kwaliteit van materialen. De kwaliteit is dan ook in alle gelederen van Betonvloer Maastricht terug te vinden en dat geldt eveneens voor de service.

Offerte van Betonvloer Maastricht ontvangen

Betonvloer Maastricht stuurt op aanvraag een offerte toe. U kunt de eerste stap nemen door het offerteformulier in te vullen en deze online te verzenden. De offerte wordt dan binnen vijf werkdagen toegezonden en heeft een vrijblijvend karakter. Advies geven over de keuze voor een betonvloer maakt onderdeel uit van onze service. Deze service wordt door Betonvloer Maastricht onder meer in de showroom verleend. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek of bezoek aan de showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl