Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Lelystad

Betonvloer Lelystad levert betonvloeren die aangebracht worden met de zekerheid van een uniek resultaat. U haalt met de keuze voor een van onze vloeren een unieke uitstraling in huis met een betonvloer die lijkt te leven. Dat komt doordat het gemêleerde patroon de basis vormt voor de levendigheid. De structuur van deze levendigheid varieert en kan daarom ook een robuuste, stoere, verfijnde, elegante of design uitstraling hebben. Er worden zowel particuliere als zakelijke opdrachten aangenomen door Betonvloer Lelystad.

Voordelen vloeren van Betonvloer Lelystad

De voordelen die op de vloeren van Betonvloer Lelystad van toepassing zijn, hebben op verschillende onderdelen betrekking. Bijvoorbeeld op het comfort, maar ook op het gemak en de warmte die door een ieder wordt ervaren. Het heel simpel schoonmaken van de vloer wordt altijd prettig gevonden door degene die voor een naadloze vloer van Betonvloer Lelystad gekozen hebben. Zo hebben wij u ook nog voordelen te bieden. Bijvoorbeeld een uitstekende service in combinatie met prettige prijzen en hoge kwaliteit.

Kleuren en texturen bij Betonvloer Lelystad

Als u eenmaal zeker weet dat uw keuze op een betonvloer van Betonvloer Lelystad valt, komt u weer voor nieuwe keuzes te staan. Bijvoorbeeld voor de keuze voor een kleur en gewenste textuur die als levendig patroon in de vloer te zien zal zijn. Grijs is in meerdere tinten leverbaar, maar wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht op zoek bent naar een speciale kleur die net voor een andere sfeer zorgt. Betonvloer Lelystad biedt u wat dat betreft natuurlijk meerdere opties aan.

Prettige prijzen bij Betonvloer Lelystad

De prijzen zijn prettig te noemen als het gaat om de vloeren van Betonvloer Lelystad. Of aantrekkelijke. Of scherp gesteld. Zo zijn er tal van benamingen die de lading dekken van de prijzen die wij hanteren voor onze betonvloeren. U kunt ontdekken hoe voordelig u uit bent bij Betonvloer Lelystad door simpelweg het offerteformulier in te vullen. Wellicht kom u zelfs in aanmerking voor een projectkorting. Dat maakt het nog prettiger om met ons in zee te gaan.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan