Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Leiden

Betonvloer Leiden is met het aanbod van betonvloeren veelzijdig inzetbaar. Als u bijvoorbeeld uw woning wilt voorzien van een design betonvloer kunt u bij ons terecht. Ook bedrijfspanden in Amersfoort, zoals winkels, kantoren en showrooms kunnen door ons van een prachtige stoer lijkende vloer voorzien worden. Maatwerk is daarbij het sleutelwoord dat standaard van toepassing is als u met Betonvloer Leiden in zee gaat. Bovendien kunt u bij ons profiteren van een projectkorting.

Vloer op basis van maatwerk bij Betonvloer Leiden

Het maatwerk is een belangrijk aspect als het gaat om het samenstellen van een vloer. Betonvloer Leiden luistert in de eerste plaats naar uw wensen. Wij beschikken uiteraard over de nodige ervaring. Dat stelt ons in staat om advies te geven over de realisatie van uw betonvloer. Op die manier bent u verzekerd dat u van Betonvloer Leiden een vloer op basis van maatwerk krijgt geleverd. De vloer wordt vervolgens uitermate professioneel aangebracht door ons applicatieteam.

Keuze uit opties bij Betonvloer Leiden

Betonvloer Leiden biedt iedereen die voor een betonvloer kiest de mogelijkheid om uit meerdere opties een keuze te maken. In ieder interieur neemt de vloer een basis in die opvalt en daarom is de kleurkeuze ook zo van belang. Bij een betonvloer van Betonvloer Leiden is daarnaast de levendigheid van het gemêleerde effect ook van belang, want die bepaalt weer juist of er sprake is van een stoer karakter of van een meer verfijnde elegantie.

Offerte aanvragen bij Betonvloer Leiden

Betonvloer Leiden biedt online de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Er is een speciaal formulier beschikbaar en daarop kunt u uw wensen laten weten. Ook kunt u het oppervlak van de ruimte vermelden en is er ruimte voor opmerkingen. Betonvloer Leiden biedt ook de optie om eerst eens naar de showroom te komen. Naar aanleiding van uw bezoek kan er een offerte opgesteld worden. Een offerte heeft uiteraard altijd een vrijblijvend karakter en verplicht nog tot niets.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan