Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Heerenveen

Betonvloer Heerenveen is actief in Heerenveen met betrekking tot het realiseren van betonvloeren voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. De vloeren die Betonvloer Heerenveen in het aanbod heeft, zijn namelijk multifunctioneel en kunnen voor uiteenlopende doeleinden bestemd zijn. Bijvoorbeeld als stijlvolle vloer in een winkel of als praktische en stoere vloer in een kantoor, maar ook als woonvloer of als vloer die veel belast wordt, zoals in een showroom.

Mogelijkheden bij Betonvloer Heerenveen

De betonvloeren van Betonvloer Heerenveen bieden vele mogelijkheden en kunnen bovendien op meerdere typen ondergrond aangebracht worden. Bijvoorbeeld over kaal beton, maar ook over zandcement of over anhydriet. Het is zelfs mogelijk om een bestaande tegelvloer te laten liggen en deze te voorzien van een vloer van Betonvloer Heerenveen. Dat is ideaal, want zo hoeft er geen breekwerk aan te pas te komen.

Afwerking naar wens bij Betonvloer Heerenveen

De afwerking die Betonvloer Heerenveen toepast op de vloer van uw keuze wordt uiteraard geheel naar wens gerealiseerd. De afwerking is belangrijk en zeker als het gaat om de kleur en de structuur. Er ontstaat bijvoorbeeld standaard een gemêleerd effect en dat effect kan aangepast worden naar de voorkeur ten aanzien van de levendigheid. De kleur spreekt uiteraard voor zich, zoals grijs een industriële look geeft en een natuurlijke kleur wat warmer overkomt. Betonvloer Heerenveen laat u graag kennismaken met de opties voor afwerking qua kleur en structuur.

Betonvloer Heerenveen voor vloer met vloerverwarming

Vloerverwarming is populair en steeds meer mensen maken de keuze om bij de aanschaf van een nieuwe vloer ook voor vloerverwarming te kiezen. Op dit gebied heeft Betonvloer Heerenveen alles voor u onder ons dak beschikbaar. Er hoeft geen ander bedrijf door u te worden ingeschakeld als u de keuze maakt voor een betonvloer met vloerverwarming. Betonvloer Heerenveen regelt alles voor u. Bel maar voor een afspraak en dan ontmoeten wij u graag in de showroom. Of laat ons u een vrijblijvende offerte toesturen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan