Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Haarlem

Betonvloer Haarlem biedt schitterende betonvloeren die geheel naar wens en per project samengesteld kunnen worden, waarbij er op alle aspecten gelet wordt. Het is bijvoorbeeld van belang om wat voor ruimte het gaat en of een betonvloer van Betonvloer Haarleem daar het meest geschikt voor is. Of om het gebruiksdoel, want een woonkamer is om in te wonen en in een showroom of kantoor tellen andere typen van gebruik mee. Bijvoorbeeld de mate van belasting. Maatwerk is in elk geval verzekerd.

Betonvloer Haarlem voor uniek maatwerk

Maatwerk van Betonvloer Haarlem impliceert natuurlijk al dat er sprake is van een project dat op individuele basis wordt benaderd. Er is echter nog wat te melden over het maatwerk van onze vloeren en het unieke karakter daarvan. Uniek zal iedere vloer die door Betonvloer Haarlem wordt aangebracht altijd zijn. Er komt namelijk handwerk aan te pas en bovendien zullen de zichtbare structuurpatronen nooit hetzelfde zijn. De kracht van de levendigheid van de vloer wordt hiermee bovendien gewaarborgd.

Betonvloer Haarlem voor de echt grijze betonvloeren

Degene die voor een betonvloer van Betonvloer Haarlem kiest, maakt daarbij vaak de keuze voor een echt grijze vloer. Dat is op zich logisch, want beton is nu eenmaal grijs en wie de uitstraling wil van een betonlook komt dan ook al snel op een grijze kleur uit. Dit neemt echter niet weg dat Betonvloer Haarlem in het kleurenkader ook andere opties te bieden heeft. Hierover informeren wij u uiteraard graag, want de keuze voor een kleur bepaalt de sfeer. Het is dan ook raadzaam om daar goed over na te denken.

Offerte aanvragen bij Betonvloer Haarlem

Het aanvragen van een offerte kan bij Betonvloer Haarlem op verschillende manieren. Als u bijvoorbeeld eerst eens persoonlijk in gesprek gaat, kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Indien u geen nader advies nodig heeft, kunt u van de optie gebruikmaken het online aanvraagformulier voor een offerte in te vullen. U krijgt dan van Betonvloer Haarlem uiterlijk binnen vijf werkdagen bericht.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan