Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Betonvloer Haarlem

Betonvloer Haarlem biedt schitterende betonvloeren die geheel naar wens en per project samengesteld kunnen worden, waarbij er op alle aspecten gelet wordt. Het is bijvoorbeeld van belang om wat voor ruimte het gaat en of een betonvloer van Betonvloer Haarleem daar het meest geschikt voor is. Of om het gebruiksdoel, want een woonkamer is om in te wonen en in een showroom of kantoor tellen andere typen van gebruik mee. Bijvoorbeeld de mate van belasting. Maatwerk is in elk geval verzekerd.

Betonvloer Haarlem voor uniek maatwerk

Maatwerk van Betonvloer Haarlem impliceert natuurlijk al dat er sprake is van een project dat op individuele basis wordt benaderd. Er is echter nog wat te melden over het maatwerk van onze vloeren en het unieke karakter daarvan. Uniek zal iedere vloer die door Betonvloer Haarlem wordt aangebracht altijd zijn. Er komt namelijk handwerk aan te pas en bovendien zullen de zichtbare structuurpatronen nooit hetzelfde zijn. De kracht van de levendigheid van de vloer wordt hiermee bovendien gewaarborgd.

Betonvloer Haarlem voor de echt grijze betonvloeren

Degene die voor een betonvloer van Betonvloer Haarlem kiest, maakt daarbij vaak de keuze voor een echt grijze vloer. Dat is op zich logisch, want beton is nu eenmaal grijs en wie de uitstraling wil van een betonlook komt dan ook al snel op een grijze kleur uit. Dit neemt echter niet weg dat Betonvloer Haarlem in het kleurenkader ook andere opties te bieden heeft. Hierover informeren wij u uiteraard graag, want de keuze voor een kleur bepaalt de sfeer. Het is dan ook raadzaam om daar goed over na te denken.

Offerte aanvragen bij Betonvloer Haarlem

Het aanvragen van een offerte kan bij Betonvloer Haarlem op verschillende manieren. Als u bijvoorbeeld eerst eens persoonlijk in gesprek gaat, kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Indien u geen nader advies nodig heeft, kunt u van de optie gebruikmaken het online aanvraagformulier voor een offerte in te vullen. U krijgt dan van Betonvloer Haarlem uiterlijk binnen vijf werkdagen bericht.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.