Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Groningen

In Groningen een betonvloer laten aanbrengen? In uw woning, kantoor, showroom of winkel? Kies dan voor een specialist als Betonvloer Groningen om verzekerd te zijn van de beste service en kwaliteit. Wij stellen de vloer voor u zo samen dat deze aan uw verwachtingen voldoet en mogelijk zelfs overtreft. Betonvloer Groningen heeft de expertise in huis en ervaring in het uitvoeren van particuliere en zakelijke opdrachten. Maatwerk is onze standaard en professionaliteit is onze kracht.

Betonvloer Groningen voor originele vloeren

De vloeren van Betonvloer Groningen zijn origineel. Het naadloze karakter, het robuuste uiterlijk en de stoere look vormen de basis. Overigens een basis die naar eigen voorkeur kan worden aangepast om bijvoorbeeld een meer elegante sfeer te realiseren. Dat kan namelijk door met de kleur en levendigheid van de structuur rekening te houden. Natuurlijk laat Betonvloer Groningen u graag kennismaken met de mogelijkheden. De originaliteit staat echter vast.

Scherpe prijzen bij Betonvloer Groningen

Betonvloer Groningen rekent scherpe prijzen voor het leveren en aanbrengen van betonvloeren en kan daarnaast een aantrekkelijke korting bieden. De hoogte van de korting verschilt per project, want deze is namelijk afhankelijk van de omvang. Meer m2 betekent dat er meer korting wordt verstrekt door Betonvloer Groningen. De prijzen komen verder tot stand door naar meerdere factoren te kijken, zoals het materiaal, afwerking en eventuele voorbewerking van de vloer.

Showroom van Betonvloer Groningen bezoeken

U kunt de showroom van Betonvloer Groningen bezoeken om op die manier meer inzicht te krijgen in de opties. Wij kunnen u dan ook voorbeelden laten zien en op basis van uw wensen met u meedenken. De showroom is alleen op afspraak geopend, zodat wij u wel willen verzoeken om even contact op te nemen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u van het formulier gebruikmaken dat online beschikbaar is gesteld. Betonvloer Groningen verstrekt dan binnen vijf werkdagen een prijsopgave.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan