Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Eindhoven

Als u overweegt om een betonvloer te laten aanbrengen in uw bedrijfspand of woning in Eindhoven is Betonvloer Eindhoven graag uw partner. Als specialist voorzien wij zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten op kleine en grote schaal van unieke betonvloeren. Deze vloeren zijn geschikt als woonvloer, maar door de unieke uitstraling en eigenschappen eveneens perfect voor toepassing in onder meer winkels, showrooms en kantoren. Wij stellen voor u de ideale vloer samen en ons applicatieteam brengt deze deskundig aan.

Service van Betonvloer Eindhoven

De aanschaf van een nieuwe vloer brengt natuurlijk nieuwe mogelijkheden met zich mee. Aangezien er bij de vloeren van Betonvloer Eindhoven allerlei opties beschikbaar zijn, is het prettig dat u op de service en professionaliteit van ons team kunt rekenen. Onze service bestaat uiteraard uit het verstrekken van advies, maar daar stopt het niet mee. Betonvloer Eindhoven biedt namelijk tijdens het traject ook de nodige begeleid. Alle klanten weten zo waar zij op welk moment in het proces aan toe zijn en wat er verwacht wordt.

Betonvloer Eindhoven met divers assortiment

Betonvloer Eindhoven biedt op het gebied van betonvloeren een divers assortiment. Er zijn namelijk voor de vloerafwerking meerdere mogelijkheden beschikbaar. Betonvloer Eindhoven kijkt graag samen met u naar de beschikbare opties om specifiek advies te verstrekken op basis van uw wensen en het gebruiksdoel. Overigens zijn al onze vloeren naadloos, slijtvast, comfortabel, uniek, praktisch en origineel. Uiteraard is per vloer nog een geheel eigen afwerking mogelijk in kleur en structuur.

Betonvloer Eindhoven biedt aantrekkelijk geprijsde vloeren

Betonvloer Eindhoven biedt aantrekkelijke geprijsde vloeren en extra voordeel indien er sprake is van projectkorting. Deze korting wordt per project beoordeeld aan de hand van het aantal m2. Dat kan betekenen dat u zomaar van een hele hoge korting kunt profiteren. Voor het aanvragen van een offerte is er een formulier beschikbaar. U kunt echter ook naar de showroom van Betonvloer Eindhoven komen die op afspraak is geopend.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan