Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Den Haag

Betonvloer Den Haag heeft voor zakelijke en particuliere projecten een divers assortiment met betonvloeren beschikbaar. Door de grote diversiteit kan er voor elk project een maatoplossing worden geboden. Zo hebben wij onder meer cementgebonden vloeren beschikbaar die onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. Het unieke effect van betonlook is vanzelfsprekend bij de keuze voor dit type vloer van Betonvloer Den Haag. Daar komt bij dat wij betrouwbaar zijn in het nakomen van afspraken, aantrekkelijke prijzen bieden en een uitstekende service verlenen.

Unieke vloer van Betonvloer Den Haag

Wilt u echt wat unieks als het gaat om de keuze voor een nieuwe vloer? Dan heeft Betonvloer Den Haag voor u de ideale vloer beschikbaar die in alle opzichten uniek zal zijn. Uniek qua effect dat u in geen enkele andere vloer op dezelfde manier terugziet. Uniek in de zin van de sterke eigenschappen als het gaat om comfort, warmte, duurzaamheid en het praktische schoonmaakgemak. Dat laatste komt voort uit de uitvoering van de vloer die Betonvloer Den Haag naadloos aanbrengt.

Betonvloer Den Haag voor veelzijdige projecten

Betonvloer Den Haag kan voor veelzijdige projecten worden ingezet. Of het nu gaat om het aanbrengen van een design betonvloer in een moderne nieuwbouwwoning of het aanbrengen van een industrieel lijkende vloer in een trendy kantoorpand. Betonvloer Den Haag denkt vanaf het eerste begin graag met u mee en nodigt u dan ook vrijblijvend uit om naar de showroom te komen. Dan kunt u uw wensen met ons bespreken en laten wij graag de beschikbare opties zien.

Betonvloer Den Haag voor aantrekkelijke prijzen

Betonvloer Den Haag biedt aantrekkelijke prijzen voor alle typen vloeren en kan daarbij zelfs een korting toepassen op basis van de omvang van een project. Projectkorting maakt standaard deel uit van de service en het beleid dat wij hanteren. Er kan ook bij niet al te grote projecten toch al snel van een korting geprofiteerd worden die door Betonvloer Den Haag op de vierkante meterprijs wordt toegepast.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan