Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Delft

Betonvloer Delft biedt de beste vloeren als u voor een naadloze vloer met karakter kiest die een industriële uitstraling heeft. De betonvloeren van Betonvloer Delft zijn voor toepassing in woningen geschikt, maar ook voor toepassing in zakelijke panden. Daarbij kunt u onder meer denken aan de realisatie van een vloer door Betonvloer Delft in een winkel, kantoor of in een showroom. Uiteraard kan met wensen rekening gehouden worden. Dat is namelijk de standaard om maatwerk te leveren.

Soorten betonvloeren van Betonvloer Delft

Betonvloer is uiteraard een overkoepelend begrip en de eerste associatie kan zelfs de gedachte aan een kille en koude vloer van beton oproepen. Dat is echter niet op de vloeren van Betonvloer Delft van toepassing. Ongeacht het type betonvloer dat door Betonvloer Delft wordt aangebracht, is er namelijk sprake van een moderne, eigentijdse, warme en comfortabele vloer die onderhoudsvriendelijk is. Alles dus wat echt beton niet heeft. Het enige wat overeenkomt, is het uiterlijk, maar dan vele malen fraaier.

Prijzen bij Betonvloer Delft

De prijs speelt altijd een rol bij de keuze voor een nieuwe vloer. Betonvloer Delft geeft graag indicaties als het gaat om de prijzen van betonvloeren. Dat betekent echter niet dat de indicatieve prijs ook de daadwerkelijke kosten worden. Die zijn namelijk weer van meerdere factoren afhankelijk. Daarbij kunt u denken aan de grootte van het project die aan de hand van de m2 wordt vastgesteld, maar ook aan de keuze voor het materiaal, moeilijkheidsgraad en aan eventueel meerwerk. Betonvloer Delft biedt overigens projectkortingen op basis van de omvang.

Offerte ontvangen van Betonvloer Delft

Wij sturen u graag op verzoek een offerte toe. Betonvloer Delft heeft een offerteformulier beschikbaar die online kan worden ingevuld. Mocht u eerst liever nader kennismaken met de betonvloeren van Betonvloer Delft dan bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken. Betonvloer Delft ontmoet u voor deze afspraak graag in de showroom, waar een team van adviseurs klaarstaat om u te ontvangen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan