Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Betonvloer Breda

Betonvloer Breda voorziet uw woning of bedrijfspand in Breda graag van een originele en stijlvolle vloer die comfort biedt en ook nog eens praktisch is als het gaat om het onderhoud en de schoonmaak. De vloer die Betonvloer Breda voor u realiseert, is origineel en uniek. Dat komt onder meer door de wijze van aanbrengen, maar natuurlijk ook doordat elk project op basis van maatwerk door ons wordt uitgevoerd.

Betonvloer Breda voor een unieke vloer

Er gaat uiteraard een proces vooraf aan de realisatie van uw betonvloer. U kunt uiteraard direct een offerte aanvragen en uw wensen kenbaar maken. Een andere manier is om op afspraak naar onze showroom te komen. Dan kunt u samen met ons team van adviseurs uw wensen voorleggen en kan er met u worden meegedacht. Bovendien stelt uw bezoek aan de showroom van Betonvloer Breda ons in staat om u voorbeelden te presenteren. Op deze manier wordt door ons uiteraard maatwerk gegarandeerd.

Betonvloer Breda biedt korting voor grote projecten

Indien er sprake is van grote projecten kan Betonvloer Breda u een aantrekkelijke korting op de toch al voordelige prijs bieden. De korting is oplopend. Dat betekent dat als u een groter project heeft de korting daar ook op wordt berekend door Betonvloer Breda. Er wordt dan ook een zogenoemde staffelkorting toegepast. Overigens bieden wij graag inzicht in de prijzen en kunt u daar uiteraard ook naar informeren. Of u kunt direct een offerte aanvragen, zodat de prijs voor uw betonvloer kan worden afgestemd op uw project.

Betonvloer Breda met ruime keuze voor afwerking

De afwerking van een betonvloer is belangrijk, want die bepaalt de sfeer en uitstraling in het interieur van uw woning of bedrijfspand. Betonvloer Breda biedt u vele mogelijkheden als het gaat om de keuze voor een specifieke kleur en om de levendigheid van de structuur die in de vloer zichtbaar wordt. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken en met onze adviseurs in de showroom in overleg te gaan en inspiratie op te doen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.