Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Breda

Betonvloer Breda voorziet uw woning of bedrijfspand in Breda graag van een originele en stijlvolle vloer die comfort biedt en ook nog eens praktisch is als het gaat om het onderhoud en de schoonmaak. De vloer die Betonvloer Breda voor u realiseert, is origineel en uniek. Dat komt onder meer door de wijze van aanbrengen, maar natuurlijk ook doordat elk project op basis van maatwerk door ons wordt uitgevoerd.

Betonvloer Breda voor een unieke vloer

Er gaat uiteraard een proces vooraf aan de realisatie van uw betonvloer. U kunt uiteraard direct een offerte aanvragen en uw wensen kenbaar maken. Een andere manier is om op afspraak naar onze showroom te komen. Dan kunt u samen met ons team van adviseurs uw wensen voorleggen en kan er met u worden meegedacht. Bovendien stelt uw bezoek aan de showroom van Betonvloer Breda ons in staat om u voorbeelden te presenteren. Op deze manier wordt door ons uiteraard maatwerk gegarandeerd.

Betonvloer Breda biedt korting voor grote projecten

Indien er sprake is van grote projecten kan Betonvloer Breda u een aantrekkelijke korting op de toch al voordelige prijs bieden. De korting is oplopend. Dat betekent dat als u een groter project heeft de korting daar ook op wordt berekend door Betonvloer Breda. Er wordt dan ook een zogenoemde staffelkorting toegepast. Overigens bieden wij graag inzicht in de prijzen en kunt u daar uiteraard ook naar informeren. Of u kunt direct een offerte aanvragen, zodat de prijs voor uw betonvloer kan worden afgestemd op uw project.

Betonvloer Breda met ruime keuze voor afwerking

De afwerking van een betonvloer is belangrijk, want die bepaalt de sfeer en uitstraling in het interieur van uw woning of bedrijfspand. Betonvloer Breda biedt u vele mogelijkheden als het gaat om de keuze voor een specifieke kleur en om de levendigheid van de structuur die in de vloer zichtbaar wordt. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken en met onze adviseurs in de showroom in overleg te gaan en inspiratie op te doen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan