Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Arnhem

U kunt bij Betonvloer Arnhem slagen als u op zoek bent naar een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de realisatie van betonvloerprojecten. Wij zijn er voor grote en voor kleine projecten en voor particulieren en bedrijven. De vloeren van Betonvloer Arnhem zijn namelijk zo samengesteld dat deze perfect binnen designinterieurs passen, maar ook geweldig tot hun recht komen in bijvoorbeeld een hip kantoorpand, industrieel ingerichte showroom of een trendy winkel.

Betonvloer Arnhem voor de realisatie van unieke vloeren

Dat Betonvloer Arnhem de ideale keuze is om een unieke vloer voor u te realiseren, blijkt simpelweg uit meerdere aspecten. Bijvoorbeeld de keuze ten aanzien van het materiaal, de wijze van aanbrengen en het unieke karakter dat gegarandeerd ontstaat. Het applicatieteam zorgt ervoor dat uw betonvloer zo aangebracht wordt dat de textuur in een levendig patroon ontstaat, zoals u dat voor ogen heeft. Uiteraard kunt u uitgebreid met de adviseurs van Betonvloer Arnhem in gesprek gaan om uw wensen met ons te delen.

Betonvloer Arnhem voor een prijs op maat

De vloeren van Betonvloer Arnhem worden op maat geleverd en in perfecte ook op maat aangebracht. De prijzen worden eveneens op maat gemaakt en zijn dan ook voor elk project verschillend te noemen. Dat wil niet zeggen dat er geen eenduidigheid geboden wordt, want uiteraard zijn er indicaties te geven. Per project wordt naar het aantal m2 gekeken en op basis is daarvan al een eerste indicatie mogelijk. Voor een prijs op maat raadt Betonvloer Arnhem u echter aan om online een offerte aan te vragen.

Advies van Betonvloer Arnhem

De keuze voor een vloer is een keuze waar u jarenlang van kunt profiteren. Het is dan echter wel de bedoeling dat de betonvloer van Betonvloer Arnhem natuurlijk volledig aan uw wensen voldoet. Om dat te kunnen bewerkstelligen en u jarenlang van een perfecte vloer te kunnen laten genieten, kunt u dan ook het beste in overleg gaan met de adviseurs van Betonvloer Arnhem. Dat kan in onze showroom die u op afspraak kunt bezoeken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan