Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Amsterdam

Betonvloer Amsterdam biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om voor een hoogwaardige betonvloer te kiezen die naadloos wordt aangebracht en over slijtvaste kenmerken beschikt. Het gaat hier onder meer om ijzersterke cementgebonden vloeren die een duurzaam karakter hebben en onderhoudsvriendelijk zijn. De uitstraling spreekt voor zich en kan naar wens worden gerealiseerd door Betonvloer Amsterdam.

Betonvloer Amsterdam voor vloer van hoogwaardige kwaliteit

Bij Betonvloer Amsterdam kunt u terecht voor vloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Een goede kwaliteit is voor elk type gietvloer in welke samenstelling dan ook van groot belang. Wij bieden u de zekerheid van gegarandeerd kwaliteit. Dat betekent dat u waar krijgt voor uw geld bij Betonvloer Amsterdam en kunt rekenen op een duurzame aanschaf die jarenlang meegaat en een perfecte basis biedt voor comfort en gemak.

Betonvloer Amsterdam voor afwerking beton

De afwerking van beton is in veel situaties aan te raden. Anders is er sprake van een ondergrond die op geen enkele manier bescherming biedt. Bovendien is het aanzicht van beton uiteraard niet echt aansprekend. Grauw, kil, stoffig en koud zijn kenmerken van kaal beton. Betonvloer Amsterdam heeft de oplossing voorhanden en tovert de vloer van beton om tot een bijzonder originele vloer die bovendien comfort en gemak biedt, maar er bovenal fantastisch uit komt te zien.

Aanbrengen vloer door Betonvloer Amsterdam

Het aanbrengen van een betonvloer door Betonvloer Amsterdam verloopt in fases. Na het vlak maken van de ondergrond brengt het applicatieteam van Betonvloer Amsterdam de betonlaag aan. Deze moet drogen en wordt vervolgens opgeschuurd, waarna een primer wordt aangebracht om vervolgens weer af te sluiten met beton. Als laatste wordt de vloer gepolijst en kan er gestart worden met de uiteindelijke afwerking. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kleuren en opties voor afwerking? Neem dan contact op en maak een afspraak met onze adviseur in de showroom. Of vraag vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier, waarop u online uw voorkeuren kunt aangeven.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan