Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Amstelveen

Betonvloer Amstelveen is het bedrijf dat uw project graag uitvoert als u op zoek bent naar een uniek type vloer met de look van beton voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem. Het uiterlijk is bijzonder, maar de betonvloeren van Betonvloer Amstelveen hebben nog veel meer voordelen te bieden. Bijvoorbeeld het praktisch gemak dat door de naadloze uitvoering geboden wordt tijdens het schoonmaken. Of de warmte en het comfort waarover deze vloeren in de basis beschikken. Of wat te denken van de combinatie met vloerverwarming?

Betonvloer Amstelveen voor projecten op maat

Elk project verdient een eigen aanpak en krijgt deze ook van Betonvloer Amstelveen. Dat is namelijk het uitgangspunt. Ieder project wordt door Betonvloer Amstelveen op maat uitgevoerd. Uiteraard hebben wij daarvoor uw hulp nodig, want uw wensen en voorkeuren dienen kenbaar gemaakt te worden. Op basis daarvan kan er dan door onze adviseurs meegedacht worden. Nadat met alle aspecten rekening is gehouden, wordt een projectvoorstel op maat gepresenteerd.

Applicatieteam van Betonvloer Amstelveen

Het is prettig om te weten dat u vanaf het eerste contact met geen andere bedrijven meer afspraken hoeft te maken. Betonvloer Amstelveen is namelijk een specialist die alles in eigen beheer heeft voor wat betreft de levering van betonvloeren en het aanbrengen daarvan. Ons applicatieteam is deskundig, ervaren en werkt nauwkeurig. Bovendien kunt u zelfs bij Betonvloer Amstelveen terecht zonder een andere partij in te schakelen als u de keuze maakt voor een betonvloer en vloerverwarming.

Aantrekkelijke prijzen bij Betonvloer Amstelveen

Betonvloer Amstelveen rekent aantrekkelijke prijzen voor de unieke vloeren die professioneel worden aangebracht. De prijzen zijn aantrekkelijk en zelfs extra aantrekkelijk doordat u een investering voor jaren doet. Bovendien kan er aanspraak gemaakt worden op een korting, waarbij de hoogte van de korting per project verschilt. Meer weten? Neem dan contact op met Betonvloer Amstelveen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken en online kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan