Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Amersfoort

Betonvloer Amersfoort zorgt met het aanbod van betonvloeren dat er in woningen en bedrijfspanden een basis wordt gelegd die een robuuste en industriële uitstraling heeft. U kunt ook voor een dergelijke uitstraling kiezen of voor een andere sfeer gaan. Die wordt namelijk door meerdere factoren bepaalt, zoals door de kleur, materiaal en textuur in het patroon van de vloer. Bij Betonvloer Amersfoort heeft u meerdere opties en daar laten wij u graag mee kennismaken.

Opties bij Betonvloer Amersfoort

De opties met betrekking tot de vloeren die Betonvloer Amersfoort levert en aanbrengt, zijn zeer divers van aard. De kleur bepaalt veel als basis in een woning of bedrijfspand. Datzelfde is echter van toepassing bij de mate van levendigheid van het patroon. Er is namelijk een gemêleerde structuur te zien door de wijze waarop het materiaal door het applicatieteam van Betonvloer Amersfoort wordt aangebracht. Dat maakt de vloeren ook juist zo populair, want er is altijd sprake van een uniek en origineel karakter.

Comfortabele vloeren van Betonvloer Amersfoort

Betonvloer Amersfoort biedt niet alleen de mogelijkheid om een unieke vloer aan te schaffen met een geheel eigen karakter. De vloeren van Betonvloer Amersfoort voldoen namelijk ook aan hoge standaarden als het gaat om het niveau van comfort en kwaliteit. Een woonvloer dient namelijk wel comfortabel en warm aan te voelen om het woongenot een boost te geven. Bovendien is het dan ook nog erg handig als de vloer, zoals die van ons, praktisch is om schoon te maken.

Advies van Betonvloer Amersfoort

Betonvloer Amersfoort zorgt er graag voor dat het resultaat dusdanig is dat u uw wensen erin vertaald ziet. Om daar te komen, is het belangrijk dat wij uw wensen kaderen en daar waar mogelijk ideeën aandragen om uw droomvloer te realiseren. Wij geven dan ook in onze showroom advies en presenteren voorbeelden om u een indruk te geven van wat er bij Betonvloer Amersfoort allemaal mogelijk is. Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan