Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Alkmaar

Betonvloer Alkmaar is een bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbrengen van betonvloeren in uiteenlopende soorten. Bovendien is Betonvloer Alkmaar zowel actief op de particuliere als op de zakelijke markt in Alkmaar. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand, u kunt altijd bij ons terecht en daarbij rekenen op een prima service, aantrekkelijke service en betonvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u graag alles onder één dak aan.

Betonvloer Alkmaar voor op maat gemaakte vloeren

Een vloer wordt natuurlijk altijd op maat gemaakt. Betonvloer Alkmaar bedoelt echter wat meer, want om een vloer op maat te maken, is het belangrijk dat het resultaat bij de verwachtingen aansluit. Of nog beter, de verwachtingen ervan zelfs overtreft. Daarom vindt Betonvloer Alkmaar het ook belangrijk om te kijken wat uw wensen zijn. Onze expertise kan daar verder een bijdrage aan leveren door u te informeren over alle mogelijke opties die wij beschikbaar hebben.

Betonvloer Alkmaar als betrouwbare partij

Er zijn veel bedrijven actief op de markt voor betonvloeren. Het kan daarom lastig zijn om het ideale bedrijf te vinden. Betonvloer Alkmaar is in vele opzichten het ideale bedrijf en niet in de laatste plaats, omdat wij een betrouwbare partij zijn. Betrouwbaar in de zin van het woord dat gemaakte afspraken worden nagekomen, maar ook dat u op onze service kunt rekenen en op projectbegeleiding van begin tot eind. Daar komt nog bij dat wij gegarandeerd kwaliteit bieden en u bij Betonvloer Alkmaar dan ook een vloer met garantie geleverd krijgt.

Betonvloer Alkmaar voor een voordelige vloer

Betonvloeren zijn uiteraard in meerdere prijsklassen beschikbaar, maar bij Betonvloer Alkmaar bent u van een voordelige vloer verzekerd. Voordelig in de zin van aantrekkelijk geprijsd, maar ook voordelig in de zin van de mogelijkheid om van een korting te profiteren. Bij Betonvloer Alkmaar kunt u namelijk op basis van de omvang van het project op een korting rekenen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan