Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer en een gietvloer in een woning in Amsterdam

In deze schitterend ingerichte woning in Amsterdam hebben we zowel een Design Betonvloer als een PU Gietvloer Green Line aangebracht. De gietvloer ligt in het souterrain, waar de slaapkamers zich bevinden. In totaal op 70 vierkante meter. Wij hebben hier de gietvloer aangebracht in de tint ‘Solo ijzer’. De Design Betonvloer is aangebracht in de keuken, de eetkamer en de hal. In totaal op 80 vierkante meter in de tint ‘Perfect Grey’.

Een gietvloer in combinatie met hout

Een gietvloer is met bijna elk ander vloertype te combineren. Zo ook met een houten vloer. In deze woning ligt een houten vloer in de woonkamer die naadloos overloopt in de gietvloer. Hout en een gietvloer staan erg mooi bij elkaar. Beide vloeren hebben een prachtige robuuste uitstraling.

Diverse vloeren in één woning

Er is door de bewoners gekozen voor een combinatie van verschillende vloeren. Er is per ruimte nagedacht welke vloer hier het mooiste en beste bij zou passen. De bewoonster over de gietvloer en de Design Betonvloer: “Beide zijn prachtige vloeren met een stoere look. Wij wonen in een oud huis en ik vind deze industriële vloeren er een leuk contrast bij.”

We zijn erg blij met de vloeren. Ze zijn makkelijk schoon te maken en de kleuren zijn heel mooi. De uitstraling van de Design Betonvloer is uniek. De gietvloer is erg comfortabel en maakt de ruimte optisch groter.

Een rustig interieur

Het interieur van deze woning straalt rust uit. Er is vooral veel wit gebruikt in combinatie met grijs en hout. De woning is verder sfeervol ingericht met een mix van een landelijke en moderne stijl. In de keuken staat het volledig witte keukenblok erg goed bij de naadloze betonvloer.

Een gietvloer of een betonvloer bij u thuis?

Denkt u dat een betonvloer of een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.