Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer en een gietvloer in een woning in Haarlem

In deze woning in Haarlem hebben we als deel van een renovatie twee nieuwe vloeren geplaatst. Zowel een Design Betonvloer als een PU Gietvloer Green Line. In de keuken op de begane grond en in de woonkamer op de eerste verdieping ligt de Design Betonvloer in de kleur ‘Perfect Grey’. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer, waar we de PU Gietvloer Greenline hebben aangebracht in de kleur ‘Stone Lupine’.

Ik ben erg blij met de vloeren! Ook is de trap zeer netjes afgewerkt met een aluminium strip.

De perfecte betonvloer voor in huis

Een Design Betonvloer is de perfecte betonvloer voor in huis. Een vloer van 100% beton is hier niet geschikt voor, omdat een betonnen vloer erg hard aanvoelt en snel scheurt. Een Design Betonvloer bestaat voor een gedeelte uit de kunsthars polyurethaan, waardoor de vloer comfortabel aanvoelt en waardoor hij niet zal scheuren bij temperatuurwisselingen. De Design Betonvloer heeft een stoere en robuuste uitstraling. We brengen de vloer met de hand aan en hierdoor zie je lichte kleurverschillen in de vloer. Daardoor is elke Design Betonvloer uniek! In deze woning is er op de begane grond een diepteverschil in de vloer. Dit hebben we volledig van een Design Beton voorzien.

Opvallende kleuraccenten

De basis van dit interieur is rustig en licht. De grijze gietvloeren vormen samen met de witte muren een rustige basis. Maar het interieur heeft ook speelse effecten. Zo is er een hoogteverschil in de vloer op de begane grond en is er een prachtige vide op de eerste verdieping. Maar ook qua kleur zijn er opvallende onderdelen. In de keuken komt opvallend oranje terug in de stoelen en de krukken en de achterwand van de boekenkast felrood. In de woonkamer is de bank een schitterende kleur blauw.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren en gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan