Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer en een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Rotterdam

In deze nieuwbouwwoning in Rotterdam hebben we niet één, maar wel twee vloeren aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor een Design Betonvloer in de kleur ‘Perfect Grey’ en een PU Gietvloer in solo uitvoering in de kleur ‘Steel’. De gietvloer ligt op de bovenverdiepingen op in totaal 66 vierkante meter en de betonvloer op de begane grond ligt op 80 vierkante meter.

De voordelen van naadloze vloeren

Zowel de onze Design Betonvloer als de PU Gietvloer Green Line zijn volledig naadloze vloeren. Een naad-loze vloer ziet er niet alleen mooi uit, het is ook erg praktisch. Want vuil kan zich niet ophopen in naden en kieren en de vloer raakt ook minder snel beschadigd.

We zijn tijdens onze zoektocht naar een nieuwe vloer bij verschillende aanbieders in de buurt langs geweest. Maar het beste komt toch van ver. De showroom van Coatingvloer ligt in Amsterdam, wat even rijden voor ons is. Maar nergens was alles zo goed op orde! Ook met het eindresultaat zijn we erg tevreden.

Een modern interieur

De woning is modern ingericht. In de woonkamer en de keuken is vooral gekozen voor strak design. Zoals de kuipstoelen en het volledig witte keukenblok. Opvallend is de houten muur die mooi afsteekt tegen de grijze betonvloer. Een andere mooi detail is de ijzeren taatsdeur.

Een gietvloer of betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan